Olaylar bitti ben gelmiştim kalbim temiz
Musti power,burkay kalyon,onur gtı,ahmet yılmaz
Printable View
Dün Merter BP'den benzin alırken pompacı bişeyler saçmaladı.. Yok cumartesi, pazar gelme buraya, kamera görüntüleri savcılığa gönderiliyor, ceza yazılacak vs.. Anlamadım nasıl iş..
cidden boku cıktı oranın.
Az evvel besiktas ihlamurda 16 vy xxxx plakali 106 gordum korna caldim tanimamasina ragmen selam verdi :D
BP milletin hertürlü toplanmasına uyuz oluyor , MC ise içeri giren çıkana engel olunmadığı sürece sesini çıkartmıyor
Bp'nin içinde nasıl park ettiklerini zaten biliyorsun , komple işgale uğruyor ben çok şahit oldum polis gelince bp ışıklarını kapatıyor , işte demir falan koyuyor yolun ortasına millet geçmesin diye..
Şikayet MC tarafından gelmediği için kamuya açık bir mekanda düzgün bir biçimde park halinde dururken polisin ellemeye hakkı yok olsa bile ellemiyor kolay kolay
Bp de duranlar direk gel beni al oluyor zaten muhabbete sohbete gelen adamlar bpde park etmiyor biliyolar başına ne gelceklerini :)
40yılda bir geliyorum oraya, geldiğimde de araba uzakta olsun diye bp'de kuytu bir yere bırakıyordum bundan sonra gelirsem sokmam bp'ye:D
nevşehirde yasin damar görüldü yf leon
merter mc ne anlıyosunuz bitane honda sitesi vardı adını vermıyım sene 2005 o zaman dan beri bildim bileli orda toplanılır ve son vakitlerde ordan geçerken fiat vs gibi gurup siterlerin toplantılarıda orda yapıyolar haliyle polis alıyo gayet normal baska yerler gidi sarıyer gayet uyugun buyrun gelin :D
işte dışardan bakan böyle anlıyor , dışardan bakınca nasıl mekan apaçi salakca , malca hareketler yapılan bi yer poliste hemen damlıyor aynı fikirdeyim
ama bizde onun için ordayız çünkü makara geçiyoruz biz muhabbetimizdeyiz yapılan mallıkları izleyip eğleniyoruz :) onlar o hareketleri yapmasa poliste gelmez, tek üzüldüm nokta suçu olmıyanıda yakıyorlar.
Kayaşehirde cazır cazır gri bir type r ile selamlaştık
sabah otogar ın önünde siyah BOB corsa.
dün akşamda otogarın içinde CHL plakalı bordo 106gtı.
emre abdik ve ufak kardeşi
baran 35
saroo-ş
emirhan sipahi @florya mc :D