atakent ışıklarda ben seni bızım skoda dan şirketden biri sandım ama kiralık plakalıgı vardı :)
Printable View
Dün GKH s2000 idealtepe de görüldü :)
bugün istinye baya hareketliydi gene air radeler e46 golf bora fat plakalı evo beyaz bi accent bide yeşil cıvıc hepsine maşallah
Şu meşhurr istinye geceleriii :)
34 MLT 23 plakalı teg gördüm beyaz renk çok güzel duruyordu...üye mi buraya acaba?
temden basaksehir baglantisi tarafinda gazlayan s2k kim her aksam :)
34 GKH 51 siyah s2k dün akşam Maltepe Sahilde burger'ın ordan geçerken gördüm yanında siyah bi 306 vardı. bide alt geçit ışıklarda 34 S 3... bişeyli s2k yanıma yanaştı o buradan mı bilmiyorum.
07 plaka kırmızı hafif basık czt forumdanmı dün akşam A plusın otoparkında gördüm
Alfa air yarım saat önce çalışlarda kafa basık şekilde yanımdan geçti :)
Gecen gun skyhawk, aslinda o beni gordu :)
bugun atakent bımın ıcınde park etmıs orange vtec ı gordum hepsını anladımda o aracı oraya nasıl sokmus anlamadım :D
ayf audii tt ataşehirde gördüm maşallah' ı vardı siteden midir.
Akşam saat 21.00 Civarı, Kartal E-5 ten Pendik yönüne doğru giderken, yağmurda gazlayan 2 Araç vardı, Plakalarına dikkat edemedim..
Biri Dacia Duster, Diğeri Audi a4 tü sanırım, ikiside beyaz renk... O trafikte o yağmurda makaslayarak gidiyordu hızlı bir şekilde...
Sizleri Allaha havale ediyorum, trafikte onca insanın canıyla oynadınız resmen.
SA plaka siyah megane rs maslak oto sanayi girişinde gördüm :)
AS plaka siyah c2yi görüyorum sürekli jant yay vs. çıtır bişeyler var burdanmı acaba
atisalani mah de ki sfi siyah gsi burdan birininmi cadde ustunde goruorum hep
Yazmayı unutmuşum ;
Geçen hafta GTI ile Tem Avrupa-Anadolu istikametinde Kavacık tan sonra giderken plakasını unuttuğum S2000 ile gece gece roll yaptık hemde biz 4 kişi iken :)
Alkol aldığım için ben kullanmıyordum arka koltukta idim arkadaşım S2000 görünce dayanamadı
Keza s2000 de bizi görünce dayanamayınca baktım 3 korna falan noluyo lan dedim :D
Neyse burdan ise selam olsun güzel keyifliydi :)