bugün istinye baya hareketliydi gene air radeler e46 golf bora fat plakalı evo beyaz bi accent bide yeşil cıvıc hepsine maşallah
34 MLT 23 plakalı teg gördüm beyaz renk çok güzel duruyordu...üye mi buraya acaba?
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
temden basaksehir baglantisi tarafinda gazlayan s2k kim her aksam![]()
34 GKH 51 siyah s2k dün akşam Maltepe Sahilde burger'ın ordan geçerken gördüm yanında siyah bi 306 vardı. bide alt geçit ışıklarda 34 S 3... bişeyli s2k yanıma yanaştı o buradan mı bilmiyorum.
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" Hz Muhammed (S.A.V)
Gecen gun skyhawk, aslinda o beni gordu![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
bugun atakent bımın ıcınde park etmıs orange vtec ı gordum hepsını anladımda o aracı oraya nasıl sokmus anlamadım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Akşam saat 21.00 Civarı, Kartal E-5 ten Pendik yönüne doğru giderken, yağmurda gazlayan 2 Araç vardı, Plakalarına dikkat edemedim..
Biri Dacia Duster, Diğeri Audi a4 tü sanırım, ikiside beyaz renk... O trafikte o yağmurda makaslayarak gidiyordu hızlı bir şekilde...
Sizleri Allaha havale ediyorum, trafikte onca insanın canıyla oynadınız resmen.
Emre Kalkan
SA plaka siyah megane rs maslak oto sanayi girişinde gördüm![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
AS plaka siyah c2yi görüyorum sürekli jant yay vs. çıtır bişeyler var burdanmı acaba
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
atisalani mah de ki sfi siyah gsi burdan birininmi cadde ustunde goruorum hep
Yazmayı unutmuşum ;
Geçen hafta GTI ile Tem Avrupa-Anadolu istikametinde Kavacık tan sonra giderken plakasını unuttuğum S2000 ile gece gece roll yaptık hemde biz 4 kişi iken
Alkol aldığım için ben kullanmıyordum arka koltukta idim arkadaşım S2000 görünce dayanamadı
Keza s2000 de bizi görünce dayanamayınca baktım 3 korna falan noluyo lan dedim
Neyse burdan ise selam olsun güzel keyifliydi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)