12 -12.30 arası arasokaktan ethem efendiye döndün mü? sağda polis vardı motorlu, uzun uzun baktın sonradan döndün ethem efendi caddesine:D
Printable View
saat 5-6 gibi mavi rs2 fatih abi istanbul yolunda sıkarken görüldü yanımızdan baya bi hızlı geçti arkadaş korktu o neydi lan diye :D
U plaka air e46 istinyede
Yarım saat önce ataşehir'de RJH 99 turuncu vti görüldü selamlaşıldı.Maşallah sesi çok güzelmiş :D
(Kırmızı fk2 civic)
çağlar coşkun , otomania eray , onur , time-R
Aynen benim arabam :)
Godless Commie Hakan abi Beylerbeyi tarafında 2 araç önümüzde görüldü, ses çok iyiydi caddeye çıkarken :)
hergün akşam 19:00 21:30 arası kayışdağı yolunda siyah ep3 typeR görüyorum siteye üyemi bilmiyorum ama kullanan arkadaş gümrükten yeditepeye kadar gazlıyo valla :D
GR 206+ küçükçekmece yanyolda..
Dev20 plaka cooperi koşuyolunda suanda trafik çekiyor sahibi Burdandı galiba oyaladım biraz ama yemediler çektiler aracı:(
Offliner'in air Golf Istinye'de bizim evin onunde, ERM MCS Mini Auto'nun onunde, Kekuti R56 MCS ve Escobar Mert abi F10 5 ile ayni sokaktan onlu arkali cikarken goruldu :)
Koçtaşta bim le corsa yı yanında subaru ve hondaları gördüm sanırım onlarda foruma üyeler :)
dün F plaka beyaz jetta istinye sahilde,SEC plaka mini cadde de görüldü..
edit:birde stock bi VTI görüldü caddeye çıkan yoldaki benzin cafenin yanında...