Sabah ENG vti ve tuncay abi yi gordum.
+ siyah bn plakali typer sitedenmi acaba.onunlada sabah arkali onlu gittik baya
Printable View
Sabah ENG vti ve tuncay abi yi gordum.
+ siyah bn plakali typer sitedenmi acaba.onunlada sabah arkali onlu gittik baya
Cevizlibağda sanayide SUS S2k.
ataşehir inönü de yeşil src s2000
61 rd. kırmızı hb vtec dün kağıthane yahyakemalde arkadaşın çalıştığı yerdeydi kısa bir süre inceleme fırsatı buldum Maşallahı vardı aracın +1.4is yazısı güzel olmuş :)
Yeşil src s2000 köprü yolunda solu kapamış gidiyordu :)
Dün akşam saat 8 gibi maslak bp'de JA corsa sport görüldü. Maşallahı var basıklığı güzel.
Evn type r atasehir hal yolu
Dün akşam saat 9 gibi Göztepe' de İstanbul stickerlı beyaz fiesta görüldü :)
Dün akşam Avcılarda zıpzıp,ultraleggera,hakan güçlü, caner demirbag, ali musa @ orta kahve :)
HOE plakali gri clio rs siteden mi? Sabah bostanci total de denk geldik. Egzozu cok sesli :)
Dun gece Sariyer de plakasi yanlis hatirlamiyorsam gz s2000.Bizim bulundugumuz arac benim degil stok oglu stok megane rs di arkadasimin araci bide 3 kisiydik ;) sellektor yaptik dursun muhabbet edelim diye ama arkadas durmadi tanismak istemistik.Burdan sanirim..
Gece bostanlıda sureklı 17 plaka basık beyaz auris gördüm bizden midir :)
Yanlış görmediysem 34TH.... Siyah AstraAir i gordum bi on dakika once bogaz koprusunde :)
bendim o:D :heyoo: araca dandik bi egsoz taktık o aksam arac gitmiyodu bide acma kumandası bozuldu aradan 1 saat sonra egsoz acık kaldı kompile amele isi oldu rezil olmayalım dedim moralim bozuk eve gidiyodum neyseki mugen headers mugen egsoz sistemi aldık bn aracı bayaga guç kaybı ile kulanıyomusum :)