30 kere korna çaldım duymuyorsun muzıgın sesını ne kadar cok actıysan :)
cevırmeden ıyı yırttık ama :D
Printable View
merter mc in ordan geçerken ahmetyılmazın arabaydı sanırım ilk dikkatimi çeken araçtı. parklar yanık duruyodu cuma günü yanlış görmediysem tabi :) baya da bir araç vardı.
Beylikdüzü E5 15.30 civarı logo iptalli mavi bir ek civic ve 5-6 gibi JE plaka füme S2k bizimkent'te görüldü.
low rider özgür abi , eser ayvaz ecufastta görüldü :)
Baya bi araç 1 saat önce Esenkent --> Hadımköy yönünde gidiyolardı
gördüğüm kadarıyla 2 tane s2000
Evo , Subaru vs turbo ve çuflama sesleri ağırlıklıydı :D
Merter MC bu gece yine hareketliydi, kimler vardı göremedim yoldan hızlı geçiyodum :) Bakırköy sahilyolu taraflarında KNG Corvette i gördüm. Önünde de siyah 350Z vardı, siteden midir bilmiyorum :)
cem_subasi apaçi aracımla selam verdim :D :D
eskişehir yolu bilkent kavşağında dün yeşil kaplama spec c subaru görüldü selam verildi
cumartesi karabağlar tarafında RR typer görüldü araca aşık olundu :)
Cuma günü arnavutköyde E plakalı siyah S2000 görüldü bagırta bagırta gidiyordu :)
dün şaşmazın girişinde ej plakalı gri civici park halinde gördüm sagda duruyordu... Lastikçide 26 ey plakalı mat sarı vosvosu gördüm sahibi sanchez berk ile tanıştık baya kaynattık :D
dün alsancakta beyaz typer görüldü D ile başlıyodu plaka hatırlamıyom :D
aliözelin şahin görüldü minibüs yolunda arka stoplar fotolardan daha güzel duruyordu:)
BIG Cooper, Merter MC
Gün gece burgazdan zz 206 sahibi güven,denizcan, ankaradanda chiefkadir ve bladerk erkut abi geldi. ataşehir marmaris büfe kalabalıktı yine :) okan d,özgür e,gokhan_205,enes-x,@lp2,askan,harun,RM fn2-R,SKN typer yasin abideydi galiba,gs 206 murat,schumi,mami_makinen,ek648,ppr engineering,zübeyir,günes g,gariban,red s2k ve hatırlayamadığım kişiler görüldü :D
...suh 51 orta şeritte görüldü :D
Suh 51 emniyet şeridinde görüldü :D