Kanka ne adamsın la piyasaya rezil ettin bizi seni seviyorum bi dahakine acımam cekerim ikiye:)))
Printable View
Jantmax Cem abi,Muharrem,alp2,cemo306,xor (o gordu telefon acti sagolsun),bz 106 Yunus,bh106 Ramazan,EcuFast Alper
AEK plaka polo gti 1-2 haftadır suadiyede evimin yakınlarında görüyorum.Maşallah güzel araç
34 bg vti forumdan midir?:)
yogi arda yeşilköyde çınar önünde piyasa yaparken görüldü çekirdek çitliodu 1 avuç istedim tanımadı nick imi söyledim tanıdı selam verildi selam alıntı el sıkışıldı marş a basıldı araba çalışmadı akü bitmiş ittik çalıştı o sırada beledie otobüsü geçiyodu şöför korna çaldı acaba burdanmı 72T i di otobüs
kardeşim seni allah gönderdi, ben piyasa yapmıyodum. Amerikan parklar aküyü bitirmiş bir tanıdık gelsinde benı kurtarsın diye derdimden çekirdek çitliyodum.. Bu arada otobüs şöförünün siması tanıdık geldi banada
dün akşam çınarın önünde bir grup ve araçlar görüldü ama ne plakalar aklımda ne sahipleri:)
garajıma beklerım rep+++
çıtırdan basık 20 cm daha pay var...
Akşam Ümraniye'de ticari taksi park halindeki füme vtı a vurmuştu Allah sahibine sabır versin büyük geçmiş olsun ...
Sizin arabanizi cok gormusumdur ama forumdan oldugunuzu tahmin etmedim.Pist organizasyonunda plakanizi gorunce anladim :) Dunde ayni yerde park halinde gordum arabanin yanindan gectim yuruyordum yukari dogru bi goz goze gelir gibi olduk :D el sallicaktim yaninizda biri vardi rahatsiz etmiyim dedim.Bir dahakine arabanin onune atlarim artik :)
'Bizimki 77 cm değil ama tam zamanında kalkıyor' - En Son Para Haberleri - HTEkonomi bu da çok iyiydi ama ya:D
34 RNS 34 SLS AMG otobanda makas manyağı yaparak ortalıktan kayboldu :D