Hc astra marmara forumdaydı :)
Printable View
Hc astra marmara forumdaydı :)
sabah sefayı gördüm:)
Sabah Stickırcı MAD'ı gördüm uyukluyordu basın expreste :D
ROK Plaka Beyaz GTR ve Beyaz Ferrari California gördüm ataşehir de.
EMD'nin yemin töreni vardı bugün, forumdan birkaç kişi daha vardı ama onları tanıyamadım kusura bakmasınlar :o
Narenciye caddesinde bullet 07 görüldü
yaw bugün tork garajın önünde durup arabaları izledim gidemedim bi türlü :) o supra ne güzel duruyor ya...
onurunal bu aksam 7gibi 100.yılda görüldü...
Dün aksam bahcelievlere geldim dönüste UB plaka 207rc.sıyle Ozgur abiyi gördüm o beni gec farketti ama tanıdımı bilmiyorum :) Yine dün aksam mecidiyeköy tarafnda SRK laguna Serkan abiye korna caldım önümde gittigi icin o beni farkedemedi :D
burakcım gormedm ama stada dogru bı korna sesı hatrlıyorm hatta trafık vardı dedım tanııdık bırısı herhalde sağa sola bakndm kımseyı görmedm :)
sabah şirinevler de 34zn accent air park halindeydi ön basık arka havada :)
geçen hafta fomarada 16ec813 gergin rexi abimi gördüm birde semii nickli abimi görmüştüm tıslaya tıslaya gidiyordu :)
22.30 civarı Maltepe minübüs yolunda Sedan Civic BN7487 eğer burdansa mümkünse arka sisleri boşa açmasın :)
Bahcesehir'de once Thule Aytac abinin C6'yi gordum, selami ilettim :) Aksam da SUS plaka beyaz Saleen bodyli Mustang ile selamlastik
avcılar istikametinde 07 cos plakalı bordo 106 gti cok tatlı gazladık maşallah cok güzel yürüyodu araç