floryada çağlar coşkun görüldü , polisi görünce boşa attı ahha :D
Aziz Serin ile floryada görüşüldü
Akşamını saymaya kalkarsam sayfa yetmez muhabbet iyiydi.
Printable View
floryada çağlar coşkun görüldü , polisi görünce boşa attı ahha :D
Aziz Serin ile floryada görüşüldü
Akşamını saymaya kalkarsam sayfa yetmez muhabbet iyiydi.
ZOK 91 S2k aramızdanmıdır Silivri sahilde maşallah iyi sıktı :)
UM plakalı 206 CC Burdandi sanırım instagramda görmüştüm, gecenin 2sinde servis yolunda o kadar gazlamanin manasi yok, Kumburgaz yazlik yer, yola aninda biri atlayabilir Gece Bardakiler cok bileyliler araç sahibinin bilgisi olsun.
Birileri hep dükkanımın önünden geçerken gaz verip duruyor,gel de bir kere selam ver. ;)
Fatih Temizer Bahçeşehir Benzinlikde integrasıyla görüldü, tanışıldı :) aracına maşallah :)
bu sabah haznedar shell ibiza cupra kerem.
Şimdi bostanli blackjack in önünde cvk s2k yı gördüm :)
HR. Typer 1 köprü yolu
Cuma gecesi sametle mcte gorustuk. Bide cuma gunude bu aksamda denk geldim bitane beyaz rx8 surekli sikiyor mcin onunde o arkadasada selam olsun :)
batuhan düzelmez boşa dil dökmeyin
Yanlış anlamayın, Batuhan arkadaşımız veya abimiz yaşını bilmiyorum bunu çözmenin illa ki bir yolu vardır.. Allah korusun başına bir şey gelse, sokakta durdurup dövseler, birine vursa, ya da gidip kendi vursa keşke daha fazla konuşsaydık demek istemezsiniz. Benim de en yakın arkadaşım Allah sonunu benzetmesin şu m5 li gürcü gibi kullanırdı trafikte ben her gün her dk uyarıyorum, başka arkadaşları da uyardı biraz daha dikkatli artık çok şükür..
Batu'nun yasam tarzi o vazgecmeeez :)