met lerin ac fiestasını gördüm. :) Çevreyolunda kornalaştık. :P
Printable View
met lerin ac fiestasını gördüm. :) Çevreyolunda kornalaştık. :P
yanlış anlaşılcak bişey yok kardeşim , yaşıtımız sayılır ben zamanında vazifemi yaptım ki benim gibi bi çok kişinin yaptığınada eminim.İnsanın kendi iradesi sonuçta bize söylücek daha fazla laf düşmüyor. Söylesekde boşa gidiyor.Hergünüm birlikte geçse tabiki dediğin şeyi yaparım ama öyle bi durumdada değiliz işin açıkcası.
Sarıyer sahil opel team, bıd clio Berkay aydın,carmania Yusuf
06 JR typer burdansa merterde önlü arkalıydık.
10 dk önce barışardalı barış abi dükkanımızı şereflendirdi sağolsun
Biz Söyliyelimde Sonra Ne Olur Ne Olmaz Kendimizi Suçlu Hissederiz,Kumburgazda İllaki Bilenler Vardır Çok Kişinin Canı Yandı Bu Olaylardan En Son Geçen Sen Baya Hızlı Kullanan Bir Arkadaşı Otelin Işıklarında 6 Araba Sıkıştırıp Dövdü Hoşmu Kesinlikle Değil Ama İnsanların Kimi Alkollü Oluyo Banamı Diyo Kimi Diyo Bizim Çocuğumuz Kardeşimiz Oynuyo Buralarda Ya Çıksa Diyo Neyse Biz Zaten Aracı Tanıyınca İnstagram TT'den Bizim Bir Tanıdık vs Diyip Biz Söyleriz Dedik Ordaki Abilerimize İşin Açığı Madem Bizim Arkadşlarımızda Tanıyo İyi Yaptkta Burdan Yazdık
EDİT: Kişiyi Şimdi Tanıdım Geçen Sene Opet'de Yanlamıştı İstasyondakiler Kovalamışlardı,Kaçmıştı Chevrolet Bir Arazi Aracı Vardı Sonrasını Geri Gelmişti Mecbur Arkadaşını İstasyondan Çıkarmamışlardı
Dün Kemerburgaz Göktürk'te TK plakalı Kırmızı Corsa Sport ve ES plakalı 207 GT görüldü. Seslerin maşallahı vardı. Özellikle TK Corsa çok çok iyiydi maşallah...
Ben olabilir miyim o? 80 HP'lik pd ama :D
Baskımda bi sıkıntı vardı önceki gece, aynı sıkıntı devam ediyor mu diye uefadan çıktım haznedardan döndüm geldim.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...03071902_n.jpg
Ben değilsem mutlaka bu arabadır :)
B.evler civarında başka kırmızı ibiza yok çünkü bildiğimiz kadarıyla
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...00527123_n.jpg
plakaya dikkat etmedim ama sendin sanırım :)
birkan bugun galerıanın onunden gecerkn gördm seni