Kirmizi fn2 yayla isiklarda park halindeydi dj diye hatırlıyorum plakayi. Az once de saat 10 sularinda siyah bi ep3 dereyolundan mertere baglanip Marmara forumun ofdan zeytinburnu istikametinde ilerliyordu. Epey onumde gitti. Masallahi vardi sesin
Printable View
Kirmizi fn2 yayla isiklarda park halindeydi dj diye hatırlıyorum plakayi. Az once de saat 10 sularinda siyah bi ep3 dereyolundan mertere baglanip Marmara forumun ofdan zeytinburnu istikametinde ilerliyordu. Epey onumde gitti. Masallahi vardi sesin
ahmetyılmaz,burakE,burkaykalyon,oguzU,action88 ve banlı :D berkay yılmaz....
haznedar da GKS fn2
Bir saat önce SS plaka S2k Beykent'te görüp Beylikdüzü'ne kadar takip edildi.Genç,sarışın bir kız kullanıyodu.Sarışın genç bir kız görünce S2k içinde şaşırdık,emin olmak için yanına gittik ve doğruladık.Büyükşehir'de park ediyordu en son.:D
Buradansa selam eyler,biraz daha devir çevirmesini temenni ederiz.
Istinye'de sahilde oglen air Bora park halinde, sitede de airride cabrio gri A4 goruldu
Dun aksam elit gencler koleji onunde corvette kirmizi samet ozeren astra sanrsam toyota corolla honda vardida vardi :)
***** yerde BB 206 RC-CVL 52 typer-jf 7678 st-tc 320 typer-dp rx8-jb 3.20d hepsi harikalar
16 ASK plaka bordo 106 gti görüldü mudanyadan dönerken. burdan mı sahibi
dün akşam istinye bayırından çıkan bi s2k gördüm önde plaka yoktu bende minibüsle selam verdim ama anlaşılmamıştır büyük ihtimal :D
ET plakalı jetta , kırmızı typer ,air e46 , 2 adet s2000 bebektelerdi biriyle kısa bi konuşmamız oldu ama kim bilmiyorum maşallah araçlara :)
gölbaşında dün gece bu sabah suat ocak forester ile görüldü
34K 206 Fenerbahçe de görüldü :)
rumelı hısarında kale ootoparkta 2 s2000 beyaz aırlı megane coupe mavı jetta :D 1.4 bılmem kac yuz beygırlık hasta oldugum araba :) ve bırtane de clıo hb vardı ayak ustu muhabbet ettık :D aracların resımlerını cektım yarın atarım :)
34vtc33 vti özdilek otoparkındaydı.