Elit gencler koleji onunde kirimizi audi jantli basik jetta goruldu
Printable View
Elit gencler koleji onunde kirimizi audi jantli basik jetta goruldu
maltepe opette dj ep3 ıle tc ep3 bıde motor vardı sohbet edıyorlardı arkadasları tanıyamadgmdan selamsz grctm burdanlarsz selam olsun. Dj basıklıgı cok ıyımış:)
dün gece baya bir adam gördüm baya dolaştık yedik içdik muhabbet güzeldi denemelerde :) eve dönüşde ise 41 tc siyah tayyar fort sti ve bir kaç araç daha görüldü saat 3 civarı kavacıkdan ümraniyeye.
ilk iftar vaktinde yaylada ters şeritte gördüm el görmedim :D ana - oğul spec takılıyorduk.
Annemi bıraktıktan sonra dönüşte geçtim kahve durağından geçerken bi kornaladım orayı :D Dün akşam 5 kere falan gördüm sizin arabayı :)
Gece 12'ye doğru yeşilköyde VB plaka kırmızı jetta falan görüldü. Sciroco yola bağlanır bağlanmaz güzelcene gazladı :D
Yeşilköy çınarıın önü baya kalabalıktı :)
Sametozeren corsa kahve duragi onunde goruldu, saat cok gecti ugrayamadik kardesim kusura bakma, insallah ugrayacagim en yakin zamanda. :)
aydoğanlar serviste penguenhakan görüldü
APR STİ Mami abi öğlen dükkanın önünden geçti araba değil başka bişeydi :)
her akşam aynı saatte 42 AN plaka vti gecıyo sabit :)
bugun kilyos solar beach otoparkında Aziz Serin (NİRES) in eskı aracı goruldu KNG S2000 maasallhı vardı
Srk plaka lagunayi 500 evllerde gordum guzeldi masallah :) engin bey'in yeni corsasida ciftlikte goruldu amma sıktin hee arkadan biraz bastimda yetismedi namuzsuz kaybettim zaten eksoz seside superdi ayrica :D :D
edit : yanlış msj
Az önce şirinevler - bahçelievler e5'deki beyaz corsa forumdansa selamlar.
Kendisinden ricam sağ aynayıda arada bir kullanması :D az daha içinden geçiyordum corsanın ön koltuğunda 3 kişi oturacaktık fark etmese
tek kapıydı sanıyorum plakaya dikkat etmedim..
sarı type-r görüldü kavacık - kozyatağı civarında MAŞALLAH fena yırttı sesiyle etrafı :)
Bu sarı typerda çok oldu gene gelmiş benim sarı şekerin yanına park etmiş :)