:icon_tup: Ben seni görmedim ama... Acaba giderken mi dönerken mi gördün, biraz geç döndüm :)
Printable View
yokmu cumartesileri rahmanlar mc e gelenler ya bizi gören yok :)
Ben vardım rahmanlar mcte akşam kırmızı tek kapı focus
akşam rahmanlar mc de bende vardım beyaz navara.
sabah 11 de olgar abi 335i görüldü çekmeköyde bir spor salonu önünde..
RUP 69 du sanırım plakası civic vti forumdansa dün keçiörende görüldü kornaya bastım selamlaştık :)
Sedandı abi kırmızıydı ama plakadan tam emin değilim yukardada yazmıştım rup diye gözümün önüne geliyo...ayrıca vti jantı falan vardı ona istinaden vti diyorum :D
Forumdaki 61 DN plakaydı sanırım williams satıldımı ? Çünkü bizim burda 34ZK... lacivert bir willams varda jantlarıda altın rengi hatta ?
Siyah type-R gördüm EZ plakamı neydi kumburgazda
Airli Gri corsayı gördüm park halinde
Az ilerisinde Porche jantlı kırmızı roccoyu
Bi tane nissan primera station wagon var yapılı egsozlu falan.. yaylada görüyorum devamlı forumdanmıdır acaba?
bu akşam yol verdim benzinliğin orda thank you baabında bi kornalaştık ama :D
Burdan baya kisi varmis rahmanlar mc de toplanan :)
girişteki cepte durmuyoruz biz tofaşlar dönüyor falan sakata gelmeyelim diye :D , içeri tarafta karayemişin girişinde duruyoruz 3 4 araba brava, r19, corsa falan, gören olursa bekleriz her cumartesi ordayız genellikle :)
Dun selimpasada kirmizi jetta goruldu audi jantlari ole durusu superdi parklar surekli acik haldeydi inslh aku bitmemstr :)
Tuncay obey'i görmedinmi orhanım :) MAŞALLAH fena yürüyor aracın orhanım beni patates ettin :)
Obey senin aracında vtec değilmi? seni eklememiş :( sendikadan at organı :D
Sağol kardeşim çok diri bir aracın var MAŞALLAH...
:D:D:D
dün yabancı plaka kırmızı fn2 typer gördüm toriumun yanyolda
ROT plaka gri STI
bu'haar detailing garajda görüldü