hafta sonu kumburgaz şampiyonlar ligi gibiydi s2000 typer golf r evo rocco vs
Printable View
hafta sonu kumburgaz şampiyonlar ligi gibiydi s2000 typer golf r evo rocco vs
az once Jum la selamlastik :D
dönüşte gelirsin diye bekledim ama kesicinde yetti bana :D
Malesef küçük bi sürtme oldu nazara geldik :D mini onarımdan hallettiricem ama fırsat bulamıyorm çok sıra var :D
tanıdım tanımasınada araç sahibi kim onu çözemedim duramadığım içinde selamlaşamadık :D
Bu arada dün kadırga tarafında park halinde FZG plaka Eg vtec.i gördüm maşallah :)
skn tayyar ikitelli petrol ofis inden cıkarken görüldü
Turuncu megane RS gördüm tamponunun da led vardı DV veya VD plakalıydı
bugün değilde 3 gün önce vpn s2000 bahçelievler carrefour un virajda görüldü gecenin sessizliğini çok güzel bozdu maşallah dedirtti yine :D
KA plakalı yeşil bi civic gordum forumdanmı bılemıyorum şayet egzoz sesi iyidi : ) @merter yokuşu-edirne istikameti.
olm kimse beni görmemiş . 932 sayfadır okuyorum, hergün geziyorum ki birisi şuraya yazsın diye :D
gece 2-3 arası rahmanlar mcnin orda driftçilerin yerinde 5-10 kişi görüyorum ama tanımıyorum kimdir ne degildir :)
Kartal Siemens arkasında park halinde Turuncu 34 GS xx Megane 2 RS görüldü.
Saar 2 civari kırmızı s2000 iyle aren mecidiyeköyü gece gece sağlam inletti :)
Sabah Eskişehir yolu kafes fırın önünde en sağdan makaslayıp bana kaza tehlikesi yaşatan kırmızı Golf gti burdan mı?
Sabahın 8 küsüründe insanın gözü açılmıyor son anda fark etmesem yandan biçecek sığır. Başka arabayı tehlikeye atarak makaslayıp kaçmaya benzemez yakalar indiririm o güzel kırmızı arabandan.
S2000 (eoz 98) kadıköyde görüldü burdanmıdır bilemem