mavi hb civic si idi sanırım sunrooflu otto egzoz vardı samsun yolunda gazlıyordu
Printable View
mavi hb civic si idi sanırım sunrooflu otto egzoz vardı samsun yolunda gazlıyordu
jet s2000 haznedar shell
Ayni zamanda haznedarda ilginc bir kaza gordum. Kirmizi bir seat leon kopru cikisinda sag seritte bekleyen kamyonun arkadan carpmis, neredeyse sofore kadar kamyonun altina girmis, yarali olacak boyuttaydi ama yarali goremedim, sahibi aramizdansa buyuk gecmis olsun.
Pazartesi günü Çeşme-Ilıca'da 35 plaka sarı Megane 3 Trophy'yi gördüm
Dün Balıkesir-Susurluk arası 41 plaka beyaz S2000, 34uk siyah sti ve 34 plaka mavi focus st gördüm. Sakin sakin yolumuzda gittik :)
Ag plakali beyaz ibiza cupra kosuyolunda goruldu ve gazladi.burdanmi acaba
Sali bkm s2k bodrumda goruldu
34 CVL 52 mi ne kirmizi Type-R gordum park halinde efsane bi durusu vardi mermi gibi duruyordu buradansa selamlar olsun :)
alp s2000 avrupa yakası e-5
maşallah parıl parıl
sefaköyde FU s2k ve GH vtı
beylikdüzü civarı RED106 , yı gördüm :))
Maslak sanayide, sanırım civelek nickli üyenin aracıydı, sarı tek kapı seatı gördüm. Dikkat çekiyordu maşallah
Bir de özgün abiyle tanışıldı
dün gece zeytinburnu sahilde karşı şeritte TL corsa harunu gördük yanımda ultraleggera Samet başkan vardı :D
41tc type r temde goruldu
bob corsa kimde bilmiyorum,normalde adetimde diildir tanımadıgıma korna vs basmam:D elim gitti bastım karşı şeritten kornayı :D burdansa selam olsun : )
orhanguney rjh vtec sahrayıcedıtte selamlastk:)