E-5 ten kestirme sahile iniş varya, oradan indik sahile meguarsın oradan gözükebiliriz diye düşünüyorum sezo'cum:)
HUB scirocco yu gördüm küçükyalı petrol ofisinde, müsait değildik utku yoksa önüne atlıyacaktım tanışmak için :D
Printable View
"K" 106gti şuan ofisin önünde durdu 2arkadaş yer değiştirdi sahile doğru iniyolar :)
35 AU typeR atalarda görüldü selamlaşıldı ses duyuldu bütün ataların kulağının pası silindi:)
Turuncu dip basık Megan Plakası dzydi trafiğe kan doğrayıp kayboldu gitti Maşallah araba kara tren gibi gitti.
KD VTI ' ı iki gün önce yani pazar akşamı bende Süreyya Plajında gördüm İdealtepe'de oturuyorum zaten, aracın yanlarında kimse olmadığından selam veremedim.. hatta bizdede siyah Golf GTI ABT vardı KD nin arka köşesinde yer bulduk oraya park etmiştik.. ama inerkende binerkende kimseyi göremedim :)
Güngörende mavi tek kapı golf 4 görüldü..
plakası 06' idi yanılmıyosam..
şöför koltuğu ile ilgilenilmeli en kısa zamanda yakışmıyor o araca :)
S plaka sarı s3 ve mer 22 ibiza suadiye s virajında görüldü..
tt plaka sarı s3 z.burnu sahil
Casablanca Eray başkent oto sanayisinde ziyaret edildi kısa süre olsa da muhabbet edildi :D
onde polıs cakarlı 34 plakalı sıyah rocco dun kecıoren fatıh koprusunde gazlıyordu..
eyer forumdaysa o arkadasa uyarım mılletın gotune gırıp polıs sirenı ve cakarıyla yol ıstemesın bıgun ters bırıne denk gelır paket ederler adamı valla;)
SRK 57 yi sinopta gördüm sanki :)
Hbf01 cupra bostancıda görüldü
Jt Clio 4 Burak Abi nurşifa ışıklarda görüldü artık nasıl bir ses açtıysa caddede Yusuf Güney - Ördü Kader Ağlarını yankılanıyordu :D
Kırmızı Ducati sürücüsüne sırtında mavi bir çanta ile. Kim bilmiyorum ama birbirimizi kollayarak çok güzel gazladık sahibine selam olsun.
He bide STP Selçuk u gördüm. Gerçi o beni gördü. :)