35 VT makyajli vtec atasehirde goruldu. Buraya mi satildi araba?
Printable View
35 VT makyajli vtec atasehirde goruldu. Buraya mi satildi araba?
06vk523 şaşmazda görüldü
otogar yolunda eser ayvaz görüldü gözlüklerden ilk tanımadım kusura bakma tekrardan :)
dün e-5te arkamdan bi yeni astra selektör yaptı bayağı sıkıştırdı üç beş sağ sol yaptım geride kaldı taaa arkadan yine selektör yaptı amacını anlamadım :D tanıdık olabilir dedim buraya yazma ihtiyacı hissettim
34ZK4444 Bmw Z4 sanırım burdan mı , tanıyan var mı ?
1 2 saat önce Üsküdar sahilde kız arkadasımla dolasırken bilerek .bnelik amaclı yanımda ani frene basıp kısa süreli panik yapmama neden olan ve noluyor diye arabaya bakınca .rospu karı gibi gülenlerin kullandıgı 61 RD ..(sonunu goremedim) plakalı siyah BMW 1.16 eger buradansa Bana özelden Ulassın Cıktıgı yere geri sokacam kendisini. Dua etsin yaya olarak yürüyorduk arabamı yukarıda kasr'a park etmiştim arabam olsaydı önünü kesip Canına okumustum.
16 BYZ 55 meganı görüklede park halinde gördüm..
Ecu Fast'ta baya kişi gördüm
DB Polo Cup Yenikoy Sus Polo Gti İstinye Nsx li amcayi da gordum turuncu parklarla takiliyordu sahilde
JusticeForAll ciflikte goruldu
Kardeş bişe sorcam , Saçlar lens mi ??
FSM 23 siyah clio 3 dün gece üsküdar-göztepe arasında gördüm sanırım burdandı :)
P.tesi günü Okan Üniversitesi için kayıt'a gitmiştim.Ersin Abi'nin Nissan 200Sx'ni Hasanpaşa'da benim aracı parkettiğim otoparkta gördüm :D Yakından bakıncada gerçekten çok güzel ve parlakmış..
07 kc 769 siyah tayyar özgürluk bulvari antalyada goruldu
Sbe 25 astra opc acibadem