Gecenin sessizligini bozan typeR sizmiydiniz acaba ?
Printable View
sabah sefaköyde VL 9010 plakalı EP civic uykumu açtı :) maşallah.
ng 106 mami abiyi gördüm
34 RS 077 clio 3 rs kıpkırmızı yanıyordu :D masko yan yolda görüldü,burdansa selamlar
jet06 corsa d ekol lojistik
Menemen-İzmir otobanında siyah fn2 plakasını unuttum suan ama ZAN plaka yada 06 olan siyah degil, baskaydı bu yanlıs görmediysem.
bitane 1.6 ies ci atar yaptı yazılımlı fındık turbolu i20mle 8 10 boy atarken arkadan sellektör yaptı görmedim typer oldugunu bi 500 mt sonra yanımdan değil içimden geçti resmen :D :D
Oguzhan öksüz emrepeşekersoy görüldü :D Oguzhanda beni gördümü acaba :D
demir abinin GTi park halinde
bakırköydede bitane füme 207 rc gördüm czm gibi plakası
Dun gece iki tane beyaz crx del sol dedikleri hondalar silivride geziniyordu bi saga bi sola :)
İzmir Buca'ya dügüne gittim, dönüşte önümden EGE plaka M5le E93 vardı. Polisler motorsikletle direkt bunların önüne atladı. Bende durdum izledim. Bagladılar. Adamlar tın tın gidiyodu ne ses var ne yan bişeyde yoktu yok yere baglandı araçlar... Ne oluyo bu memlekete yav
SLC plakaydi sanirim yesil delsol, levent
16 EC 813 gürsel aga mc de kahve içiyodu :D :D
JT Clio4 Burak görüldü, direksiyonda birader olunca biraderimi ben sandı :D , acelemiz vardı sadece selamlaştık :)
Aaa :confused: Ben onu bi ara M5 logolu görmüştüm siyahtı ozamanlar. Bende diyom bunun arkasında neden sadece ///M işareti var. Megersem degilmiş :D Teşekkürler, atar yapılabilirtesi var yanii :hahaha:
Edit: Bugun gördügümde beyaz kaplamayla beraber bagajı //M CSL tarzı çitalıydı