Sorun degil acelesi yok kardesim. :)
Printable View
k plaka xsara vts gene dışkapıda park halinde görüldü . bide roc plakaydı sanırım 206 kum grisi forumdan mıdır baktım ama bulamadım
Su her gece neredeyse bahce bufenin onunde duran kirmizi seat kimindir ? Uzerinde ataturk ve turk bayraklari vardi yanlis hatirlamiyorsam. Masallah ellerinize saglik her kiminse, her gordugumde cok hosuma gidiyor. Helal olsun
benim manevi abim olur kendisi , emre çolakoğlu diye siteye üyeliği yok sadece seatclub da takılıyor
2 tane var o araçtan bide TR'de o kadar özel bir araç :)çoğu kimse özel sayılı araçlara kıyamazken , heryeri sticker aracın
güngören :)
1 saat once gzl clıo rs goruldu dutluk gobekte sanırım enka dan gelıyordu :)
Emre abinin eski beyaz arabasida cok guzeldi, 1.8t ibiza ile guzelligine guzellik katti :)
Bahce bufenin orda hepte ayni yere park ediyor :D
sanırım dünde ben gördüm şişli camiinin önünde
merter E5'de pembe jantlı polo'ya dit dit yapan bendim farkettimi ama beni bilmiyorum :)
dün akşam başkent ünide GOS 320d TAY leon cupra görüldü
Geçenlerde Avcılarda Berkay Bob corsayı gördüm korna çaldım yan yana geçtik duymadı :D
VA type-R ı her gün görüyorum nerdeyse :D
Siyah s plaka si goruldu , fatih abinin tegi gorduk kahvemizi ictik, siah fu galiba plkasi s2000 goruldu sefakoyde
Candan'ı gördüm sanırım.Kapat varexi rica ediyorum :) tersten ben göztepeye gidiyordum rs'te kadıköy yönüne