NA V-tech Eski Yolda Görüldü.Karşı Şeridimde Olduğu İçin Şelamlaşamadık:)
Printable View
NA V-tech Eski Yolda Görüldü.Karşı Şeridimde Olduğu İçin Şelamlaşamadık:)
gks fn2@veliefendi
SUS typeri gordum yaylada, fakat selam vermedigi icin bende selam verme geregi duymadim.
olabilir doush ama soyle bir durumda var, selam verdigimde takmayanlarda oluyor, hos duyulmuyor degil mi? Ayrica ben hep veriyorum (tabikide onu ilkkez gordum), ama ne bileyim birazda ben typera biniyorum meselesi var gibi.
Not: Bu durum uzerine ancak su senir: kimse kimseye selam vermek zorunda degil, ama sende bende oda buda suda bir selami arayinca ve alamayinca neden selam vermedi neden selam almadi olur. :)
2 günden beri manyaklar gibi dolaşıyorum yokmu beni gören :D
bugün alperen-b'yi gazipaşa toros caddesinde gördüm. karşıdan geliyordu.. selam vericektim ama daha önce tanışmadığımız için selam vermedim.. (alperen abinin dikkatini çektimi bilmiyorum U dönüşü yapan çok koyu yeşil focus :D )
FC Kangoo Az Önce Mağazamın Alt Sokağında Park halinde Görüldü..(Gölcük'te)
Yahu iyide aynı mesajında koyultarak belirttiğim şeyide demişsin.. ben ön yargılı olma diyorum.. Kimseyi tanımadan yargılama.. Ayrıca type-r kaç kuruşluk arabaki type-r a biniyorum havası olsun.. sokaktaki çoğu araç ondan pahalı..
aksam 6 7 saatlerınde atakoy sahil yolunda toplu bi sciroocoo grubu görüldü. aralarından illaki siteye üye olanlar vardır =)
Ereli gördüm geçenlerde otobanda karşı şeritten geçti.
Dün Dragger'ın arabasını beşiktaşta baklavacının önünde park halinde gördüm
34 YKE 01 > FD kasa siyah beyaj jantlı Honda Civic. eminönü iskelenın oralarda gordum duruyordu :)