dun gece 11 civarlarinda siyah bir arac korna verip selam verdi ama o kadar yorgundum ki aracin ne oldugunu bile gormedim :D
Printable View
dun gece 11 civarlarinda siyah bir arac korna verip selam verdi ama o kadar yorgundum ki aracin ne oldugunu bile gormedim :D
Sabah e5 çobançeşmede bir ticari taksi ile kahverengi ft plakali bir önceki kasa fiesta kaza yapmıştı. Forumdan mıdır bilmiyorum, çok geçmiş olsun. Çekiciye yükleniyordu araba.
Dün sanayide seneler sonra Ramcho, :D bugün tüvturk'de tuner faruk ile konuşuldu.. :) Akşamda Harun Toprak panpayla çıtırdan gazlayarak haftayı yarıladık :D
gece 1 gibi gri s2000 carrefour virajından yaylaya doğru gidiyordu maşallah yan yan seside güzeldi uyumadan önce güzel geldi :)
YT c2 tuzemen mühendislik arka otopark da görüldü
Tc typer yarım saat önce soğanlıkda görüldü.Maşallah.
JET 05 s2000
yaylada ferhat kuaförün önündeydi. Park lambaları falan açıktı :)
bir siyah s2000 var butun atasehir sakinlerine rahatsizlik veriyor kendisi foruma uyemidir bnilmiyorum ama biraz daha insancil davranislar sergilerse cok hos olur :) iki harfli bir plakasi var jli birseydi
Rfa S2k ve yaninda sanirim JE plaka siyah Typer Bayrampasa'da yan yana yatarken goruldu.
YHY34 caddy gördüm e5te, sonra hızımı düşürdüm kocaman bi maşallah çektim yanımdan geçince :)
ZY Corsa dün avrupadan anadoluya geçerken görüldü maşallah.
Baya önlü arkalı gittik yanında kız arkadaşı var diye çekindim selam vermedim :)
sabah çobançeşme de nanolex onurcan görüldü
34 fly & 34 kes 55 s2000ler ve 2001 sedan civic (camdaki enerjiler sıkıntı ama :D )StarHonda da görüldü:icon_tup:
34 GAS 32 beyaz golf bizden mi?
Yenibosna - B.evler arası birlikteydik :D