Aynen abi ben sefaköydeyim de iş orada :) Her gün sefaköy den metrobüs ordanda otobüsle ünalan a :)
Printable View
sabah gri EV (yanlış görmediysem) typer ı ankarada gördüm forumdandır galiba,yanımızdan geçti babam vardı yanımda bide helikopter geçiyodu babam helikopterin egsoz patlak galiba diye espri yaptı :D typer dan geliyodu o ses dedim o ney dedi :)
34 TK 8160 Leon Fr forumdanmıdır Maltepe Köprüsünde Passatla hafif bir kaza yaşamışlardı forumdansa geçmiş olsun..
59yv444 kirmizi cupra tsi neredeyse her gece luleburgazda :D
Suprolla ( ismini bilmiyorum ) yakındoğuda rektörlüğün önünde gördüm
VPN s2ooo nerdeyse hergün görüyorum..
şişli kolan international'in önünde kırmızı basık kırmızı bir eg civic gördüm, NG miydi plakası DN miydi hatırlamıyorum ama.. öyle trafğin ortasında kaldıgım için apar topar bişeyler oldu, bende tam anlamadım aslında ama selamlaştık.. buralardansa kusura bakmasın :)
KES 55 S2000 VE PRK 350z Sarıyer Mado'daydı. :)
VPN yi bi zahmet gör sinan :D
çerkez kral (Coşkun Kaya) dün izmire geldi, görüşüldü, RR'la sıkıldı, muhabbet sohbet :)
35KLS S2000 ve FZL74 jetta Konya yolunda görüldü.forumdanlar mı acaba? Jetta yakıyordu yalnız :D
dün akşam Aslantt ile 2 servis attık topkapıya
bana yardımcı oldu sağolsun :)
06YB kırmızı vti jantlı Sedan Civic si forumdan mı acaba ?
Dun cayyolunda kaza yapmıs pert olmus gecmıs olsun
NHL 44 Siyah Civic forumdanmidir ? Yenisahra koprusunde egsozla fena yardiriyordu cok tatlida bir ses vardi..
34 DT kırmızı czt izmir girişinde
BMG46 GTR Tem Avrupa Evleri yolunda goruldu