bügun R nin kralını gördük azizzzzajhahhahhahahha
emre opc yekta emrefocus saroş emirhan oged çınar önündeydik![]()
"Wagen"thusiast
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
C.tesi Sercan (Sekolive) GördümDün Forsta Tanımadığım TT Üyelerini Gördüm
Sabah ve Akşam Arasıda Tholl-Ga Emre Opc Yekta Sabri Özgür Okhan Emre Emirhan_sph
![]()
+++ Ekliyim Aziz Lahmacunların ÜStüne Yattın KAçtık Thollga özgür Sabri Geldik Yicez diye Burger ısmarlarım dedin Debriyaja Basmadan R Yaptın,Güzel Bir Buluşma Düşündün ama bence bidaha yapma derim forsunda başı belaya giricek ilk olarak polis oradaki oturan insanların şikayeti üzerine geldi çünkü hakkınıza şikayet var dedi ilk geldiğinde sokkak arasında sıkan basan normal birşey bu polisin ceza yazması ama kurunun yanında yaşın gitmesi üzücü
saro yu gördüm taciz ettim selamlastıkc.tesi ve bişey daha farkettim arabasını hep görüyomusum nedense çıkaramıyordum bu kimin diye
edit: saroyla aynı andayazmısız ama sercan deil kanka serkan olacakdı![]()
![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Dün ahmet3425 gördüm motorla forsa gelmişti çok şaşırmıştım...
Dün Alican'ı gördüm EKE ile forsa gelmişti çok şaşırmıştım...
Dün Yasin'i gördüm VTC26 ile forsa gelmişti hiç şaşırmadım
Dün Adana Team de oradaydı onlarda BMW 3.20d ve şikirocco ile forsa gelmişti onlarada hiç şaşırmadım ama üzüldüm pok yoluna ceza yediklerine
Dün Can'ı gördüm ZY Typer ile havada karada denizde en hızlı olan typerı ile forsa gelmişti bu konuşmalarına hiç şaşırmamıştım.Bağlandıktan sonraki surat ifadesini görülmeye değerdi..
Güray'ımada kıydılar TT'si ile Fors'un sahibide allah rızası için sıkmayın deyişide güzeldi.
Pug tayfasının deneme yapmasıda üstüne kaymak olmuştu ...
Fors'da bir daha cila filan olmayacak sanırım sahibi Aziz'e "S.... G... a.g dükkan kapatılcak gibi şeyler söylerken aziz'in surat ifadesini gördüm çok üzüldüm"
Samet kardeşim ile bir dayı kapıştılar.DAyı silahına sarıldı bir an korkulu anlar yaşandı.Bu arada kötü haber almışsın sanırım samet allah rahmet eylesin kardeşim...
Onun dışında Faruk kardeşim (34AKN44) onlada askerlik üstüne bir muhabbet döndürdük.Askerlik hikayelerini dinledik beraber fena bir yemek yedik
Valla uzun zamandır görmedim adamları gördüm sevindim.Daha sayamadığım bir çok arkadaşlarda mevcut....
Aziz'ime teşekkür ettim buradan![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)