DRaGGeR's ex punto'yu gördüm dün marmara Forum'da
Maşallah hala aynı güzellikte, alan kişiyi hatırlayamadım
DRaGGeR's ex punto'yu gördüm dün marmara Forum'da
Maşallah hala aynı güzellikte, alan kişiyi hatırlayamadım
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Vay be puntomu bi ben göremiyorum
Vos da bizim Evren'in, yanlış hatırlamıyorsam 2.0 130hp focus sport trend motorlu
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bu fotolar eski, yapmıştır yine birşeyler![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arkadasalr cumartesı gunu avcılar denızkosklerde mat sıyah golf gordum aracın kapı koolu bıle yoktu ne ıstır cozemedm kımdır arkdaslar :arabaya nasıl bınıyor vallhı merak ettım
Ya vardi da ve normalde sehir ici hic acmam varexi. Cok nadirdir yani. Hep kapali durur. Ama o gun acacagim tuttu. Yeni muzik sistemi yaptirdim aracima. Muzigin sesiyle gaza gelip actim ama sabit gidiyordum gazlamiyordum. Adam kesti cezayiDaha artik sittinsene acmam Varexi
![]()
geçmiş olsun. bende kumandayı açmaya çekiniyorum bu gün bi açamadıktam dümeye basıcam polis görüyorum. sessiz spec dolandık.
aga bu nedir demiyor kimse de? adım başı polis var her yerde. millet yemiyor içmiyor polis mi oluyor. amma çoğaldılar son yıllarda.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
neyse otoban spec devam. şehir içi açmayıp hem küfürde yemiyoruz artık. dün çok az bişi açabildim onuda zamanında kapamışım az ilerde çevirme vardı selam bile vermediler![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Evren'in Vosvos'un üstünde Ford BlackTop Zetec motoru var MS3 beyin ile beraber. Şaka yapar demedi demeyin. Allah'ın delikli Evreni.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)