RedSun merak etme ben ve ERTAN nick li kardeşimizde görüyor.. Gerçe üçümüz hergün beraberiz dolayısıyla gördükmü hep beraber görüyoruz.. Genelde Şato da terasta otururken 4 erli set halindeki egzozun patlamalarını duyuyoruz ozaman zaten bakmadan diyorum turuncu RS diye, sen geçincede "la nerden bildin?" diyen arkadaşlarıma şekli koyuyorum..Geçen galiba GFJ olması lazım siyah 306 GTI ın arkasından kapatmıştın mesela
uzun lafın kısası bizler her akşam ordayız tanışsak iyi olur
enazından yolda boyumun yetmediğine RS veririz
![]()
![]()
![]()
ig: erayender
dün altunizadede hb plaka yeşil hb civic gördm beyaz güzel bi jant vardı forumdanmıdır arkadaş arabası süper olmustu
01 SC sedan füme vtec acıbademde görüldü
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Mavı fıat 500. An ıtıbarı ıle kavacık ruzgarlıbahcedeben 308 deydım.
enough ?
34 ZD 290 temiz ve stock otesi kirmizi sedan VTi. Yasli amca bana bakip kapisalim mi dedi sok oldum.
bob corsa, koz m3 incirli cad.
edit:vtc 40 tayyar
Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.''
bayramın 1. günü küçükyalıda HYN typerı gördüm, bugün sus s2000 ni kadıköyde gördüm,çarşamba günü DBS Typrı maltepede gördüm bide küçükbakkalköy ışıklarda NV olakalı 1.4 is gördüm advan jantlı sitedendir belki
Dun gece bk m3 kirmizi e46 sakince ilerlerken mc plaka e92m3beyaz yaninda bitti adamin kiziltoprak bp nin ordan fener donduler maasallah araclara
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)