eser ayvaz , ud focus , ad saxo ufuk , emir BAH 30 @yesilköy
07 nt 106 silahtarın araabası forumdan değil sanırım.
dün akşam merter tayfa. Öğlende muştu bey abi.![]()
enough ?
time-r,burkay,burak E.,eski arabam ze 1670 tarık abi,ahmet,h.savaş,barış ardalı
Maslak Sanayida 45 saniye arayla 2 tane harika toplanmış 6.35csi gördüm. Birisi beyaz diğeri kırmızı toplayanın eline yaptıranın cebine sağlık.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Sanırım konudaki sorundan dolayı, aracı bağlamışlar yazık bir dünya uraşıcaklar şimdi
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-diyorlar.html
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Airli focus umraniye burgerin orda goruldu inip inip kalkiyordu selam verildi maasallah![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
gur 86 tüyap otopark
Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.''
dun aksam sariyer merkezde 4 adet s2k, 1 adet evo xi, 1 adet de laci crz goruldu![]()
what goes around.. comes around..
Bu akşam 9 sularında İdealtepe sahil yolunu E5 e bağlayan viyadükteki lacivert E39 ile siyah Alfa156 burdanmıydı acaba?? Alfaya birazcık bulaşır gibi oldumda maksat eğlenceydi..virajda arabayı koparana kadar zorlaması gerekmiyodu yani..
E39 saolsun ben yoldan ayrılırken yanımdan geçiyodu korna çaldı bende çaldım.. Buna dayanaraktan forumdan olabilme olasılığını merak ettim
![]()
ig: erayender
Okulun önünde scr cupra durduruldu muhabbet edildi arabasına binildi sonra park yeri arandı, bulundu emre sınava gitti gelicem dedi gelmedi, kınım kınım kınıyorum onu![]()
.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)