sıkıntı yok dolmuscu hesabı yine bi korna yapardım ben kamyona :P
tesekkurler sagolasın)
her gun annemi fiziktedaviye goturuyorum goztepeye. o metrobusu hatırlıyorum sinir etmisti beni, sollama da sollayamıyorum zıplamaktan, kaldım orta seritte![]()
sıkıntı yok dolmuscu hesabı yine bi korna yapardım ben kamyona :P
tesekkurler sagolasın)
her gun annemi fiziktedaviye goturuyorum goztepeye. o metrobusu hatırlıyorum sinir etmisti beni, sollama da sollayamıyorum zıplamaktan, kaldım orta seritte![]()
Biraz önce nispetiye caddesinde 34 bkm 94 sarı s2000 görüldü birde CMYLMZ gördüm porchesi ile
IMPOSSIBLE IS NOTHING
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bugün saat 4-5 civarı Basın Express'te gazlayan beyaz Mercedes C'li elemanlar burdan mıdır ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
marmara forumda burak E.
Bugün alibeyköy silahtar'ta arkamdan selektör yapan,korna çalan bi Beyaz linea vardı Plakaları App plakaydı lakin plakasını hatırlamıyorum simdi J Harfi vardı sanırım içinde plakanın Burdanmıdır ?
zıpzıp harun yeni corsasıyla durmadan geziyo heryerde karşıma çıkıyo![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Urla'dan Konak'a gelirken RS 161 plakali Focus RS görüldü yaklasik 10 dakika önce. Video aldim ama arrgo konusmalar gectigi icin ve telden girdigim icin koyamiyorum.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
dun gece ud focus bebekte ortalıgı bırbırne kattı 4-5 sefer zırıltılı egzoz sesıyle bı ılerı bı gerı gıttı durdu kornasıda ayrı bır olaydıbasıklıgı hayret verıcıydı
yeditepe üni. gelen varmı veya o bölgede oturan
dün gameland in önüne R plakalı fırtına mavisi rocco görüldü![]()
Bugun Basın expres saat 4:30-5 arası Kırmızı tek kapı 207 gördüm egsoz fallan beni görünce gazlamaya başladı burdamıdır sahibi.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)