Jant sanirim gri alpinaydi 15 inc falan cok kollu bisiydi bu olmasi lazim ama onunde turbo yazisi vardi akici trafikte gordum araba cok guzeldi ya vallahi dibim dustu.baska resmi varmi bu aracin ?
Jant sanirim gri alpinaydi 15 inc falan cok kollu bisiydi bu olmasi lazim ama onunde turbo yazisi vardi akici trafikte gordum araba cok guzeldi ya vallahi dibim dustu.baska resmi varmi bu aracin ?
1,5 saat önce şirinevlerde 35 plakalı sarı leon park halindeydi forumdanmıdır bilmiyorum ama baya dikkat çekiyordu maşallah. + meydanda otobüs duraklarının orda mavi basık eksozlu 106 gördüm içinde memur vardı![]()
dasestar
Hacettepede 06RS600 plaka kırmızı Audi 80-Quattro görüldü. Dinamit gibi duruyo namussuz![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
06 EA 416 plaka tork garage stickerlı slick lastikli sti,acıbademde benim yerime park etmiş aracını çekerse sevinirim![]()
Şaka şaka hep parkedebilir yerime![]()
Dun selcuk abinin ea s2k bostanlida goruldu... sanirim oydu![]()
fotolardan daha da guzeldi.
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
İstanbul yolunda yenimahallenin ordaki mobeseden gimat kavşağına kadar makasa kalktığım mavi cabrio BMW burda mı? Arkadaş çok eğlendim ayağına sağlık çiftlik kavşağından dönmedim sırf yarım kalmasın diye( Beyaz Corci 1.7 )
Yarım saat önce yayla ışıklarda 3 ibiza cupra peşpeşe gidiyordu, biri FVM17 plakaydı. FVM önceden beyazdı ama şu anki değişik mavisi kırmızıya bile bedel![]()
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)