Sevdalinka
Boleyn Kızı
son okuduğum iki kitap, hatta birini daha bugün bitirdim, hala etkisindeyim
çok önceden okuduğum ama etkisinde kaldığım kitaplardan biride
Celladın Şarkısı
Printable View
Sevdalinka
Boleyn Kızı
son okuduğum iki kitap, hatta birini daha bugün bitirdim, hala etkisindeyim
çok önceden okuduğum ama etkisinde kaldığım kitaplardan biride
Celladın Şarkısı
genc bır ıs adamına sosyal hayatın gerceklerı :)
ORKUN UÇAR - ZİFİR
Hayatımda Kitap okumadım,okumam sıkılırım daralırım diyenler için...
Kitabı alın, ama ciddiyim mutlaka ama mutlaka boy abdestiniz yerinde olsun, eğer ki 6.sayfaya kadar okuyabilirseniz inanın elinizden düşürmeyeceksiniz.
3harfli ler we şeytanlarla alakalı bir kitabı yazar dolayısı ile Kur'an-ı Kerim'de taswir edilen formatta anlatılıyor, olay roman ancak inanın insanın aklının sınırlarını zorlayan bir tarzda yazılmış.
Kitabı okurken we okuduktan sonra (yaklaşık 1 ay) yemin ediyorum 1 ay boyunca ışıkları kapamadan we dua etmeden uyuyamadım. Zorum neydi de bu kadar tırstığım halde okudum? Bırakılmıyor :)
Geceleri Uyuyamamayan Insomnia hadisesinden şikayetçi olanlara MUTLAKA AMA MUTLAKA tawsiye ederim, 6. sayfaya kadar dayanabilirseniz; gecelerinize korkunç bir zewk katacaksınız ;)
Not: 4 arkadaşıma werdim, en fazla okuyan 6. sayfaya geldi, allah belanı wersin diye telefon etti gece saat 3 sıralarında ;)
Baktımda kimse Ahmet Ümit yazmamış. Onun roımanlarıda gayet kaliteli ve güzeldir. Gerçi son 2 kitabı okdar iyi değildi ama öncesi epey güzel.
Harlan Coben'in kitaplarını tavsiye ederim. Kolayu okunur anlaşılır ve giz ustası birdir.
Açlık oyunları çok iyiydi.
Uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş kitaplarınıda muhakkak tavsiye ederim.
Konu eski hort oldu ama yeni kitap tavsiyeleri verelim arkadaşlar.
Amin Maalouf-Semerkant bence mutlaka okunması gereken kitaplardan birisi,zaten Amin Maalouf'un neredeyse tüm kitapları çok güzel.
Semerkant - Amin Maalouf - %30 indirimli : Kitap | idefix.com
Osmanlı tarihine,padişahlara meraklıysanız gayet tatminkar bir kitap.
Bu Mülkün Sultanları - Necdet Sakaoğlu - %35 indirimli : Kitap | idefix.com
isim şehir bitki -yılmaz özdil
Hey maşallah ne güzel hort :)
Bu aralar Sabahattin Ali okuyorum, kuyucaklı yusufu tavsiye ederim.
*KAYI 1-2-3-4
*Olasılıksız
*Aklından Bir Sayı Tut
*Sadece Başbakan Okusun
Sabahattin Ali- Kürk mantolu madonna.
Kesinlikle okunması gereken, belki dilimizde yazılmış en iyi eserlerden birisi.. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Semerkant'ı bir türlü okuyamadım, şimdi baktım rafta Melekler ve Şeytanlar'la beraber oku beni diyor:) Şu vizeler bitsin aklıma düştü.
Ramses serisi- Christian Jaco güzeldir.
Limon agacı, 10 numaradır..
Bekir yıldız - evlilik şirketi (bu kitabın adını bir sahafa sormanız bile size bakış açısını degiştirir,ki çömleri bilmezler bile.)
Kitab kurdu olmadığım kesin , zaten fazlada kitap okumam ama , Stephen King ve Yaşar Kemal'in kitaplarını okurdum bir zamanlar , ikisininde kitaplarını tavsiye ederim...
Banu Avar'ın yazdığı kitapları tavsiye edebilirim. Roman filan değil ama kitabında bahsettikleri hep gerçek yaşamdan. Kısaca "yeni dünya düzeni" için yapılanları ele alıyor kitaplarında.
Bunun haricinde polisiye/macera tarzı sevenlere Jean Christophe Grangé'in tüm kitaplarını şiddetle tavsiye ederim.
Yine Stephan King'in son romanı "22/11/1963" ü de tavsiye edebilirim. 2011'den 1958'e, 1963'e sürekli bir zaman makinası tadında yolculuk yapıyorsunuz okurken.
Bugun aldım ''TAPE'DEN KODESE'' şavaş akın- lokman dağ 'ın hazırladığı bir kitap konusu gerçek polis dinlemeleri kitap araştırma diye geçiyor ama mizah diyebiliriz. komik konuşmalar var. tavsiye ederim.
Empati, Adam Fawer
baya iyi
Bahaeddin Özkişi-Sokakta
Sokakta", 1975 yılı "Peyami Safa Roman Yarışması"nda "Başarı Ödülü" almış bir eser.
Konusunu geçtiğimiz son yüzelli yıldan alan bu kitapta, aldatılmış insanlığın hikayesi, bir kenar sokakta meydana gelen olaylara anlatılmaya çalışılmış. İnsanın sahip olduğu manevi kıymetleri hiçe sayan mutlak materyalizmin bir ülkeyi istilaya başlamasının ilk adımları...
Şu var ki, karamsar değil yazar. Sanki, birbirine zıt kuvvetlerin ortaya çıkaracağı mutlulukları inançla bekliyor.
Yuregım senı cok sevdı . Canan Tan
kişisel gelişim seviyorsanız eger erdal demirkıran sadece aptallar 8 saat uyur u tavsiye ederim
stieg larsson*
Ejderha dövmeli kız
ateşle oynayan kız
arı kovanına çomak sokan kız.
kayıp gül & s*ktir et
Hort böyle güzel bir konuya niye kimse yazmıyor ? :)
En son ALAMUT isimli hasan sabbah'ı anlatan kitabı okudum tavsiye ederim.
Şu an ''Bin muhteşem güneş''isimli kitabı okuyorum gayet güzel.
Şiddetle tavsiye ederim;
Gülten Suveren - MAKASÇI
http://static.arkadas.com.tr/Product...97_Default.jpg
Kemal Tahir'in Devlet Ana kitabını buldum babamın kütüphanesinden.En eski basımlarından birisi, Çok güzel tavsiye ediyorum
son okudugum k "sunay akın - geyikli park" tavsiye ederim
ayda 2 kitap bitirmeye özen gösteriyorum , buraya okuduğum güzel kitapları yazmak isterdim ama roman okumuyorum hep siyaset , askeri tarih falan isteyen olursa özelden yazabilirim
Cahillikler Kitabı, (İng:The Book of General Ignorance) İngiliz yazarlar John Lloyd ve John Mitchinson tarafından kaleme alınan kitap, toplumca genel olarak bilinen birtakım bilgilerin aslında kesin doğru olamayabileceğini gözler önüne seriyor. Kitabın özellikle Türk toplumunun da ilgisini çekebilecek kısımlarında Türk yazarlardan yararlanılıyor.
Cengiz dağcı - yurdunu kaybeden adam en son okuduğuö kitap bir solukta bitti. Şuan "puslu kıtalar atlası" okuyorum, hem de kaçıncı kez :) tavsiye ederim.
Aramızda yeni anne ve baba olanlar için çocuk gelişimi ve anne-baba davranışları hakkında kitap önerisinde bulunmak istiyorum.
Bütün Beyinli Çocuk - Tina Payne Bryson, Dan Siegel
Biraz ağır bir kitap olan ;
Ursula K. Le Guin - Mülksüzler
kesinlikle tavsiye ederim
Arkadaşlar özellikle endüstride çalışanlar için kesinlikle tavsiye ettiğim bir kitap var: Amaç
Kesinlikle sıkıcı kişisel gelişim kitaplarından biri değil, bir iş ve aşk romanı. Ama okurken çok şey öğreniyorsunuz. Yazar: Eliyahu Goldratt
kurtlar imparatorluğu, melekler ve şeytanlar ve dan brown'un diğer kitapları..
Jean Chrıstophe Grange kitaplarını okuyun derim.Gerilim macera tarzı kitaplar.