Empati, Adam Fawer
baya iyi
Bahaeddin Özkişi-Sokakta
Sokakta", 1975 yılı "Peyami Safa Roman Yarışması"nda "Başarı Ödülü" almış bir eser.
Konusunu geçtiğimiz son yüzelli yıldan alan bu kitapta, aldatılmış insanlığın hikayesi, bir kenar sokakta meydana gelen olaylara anlatılmaya çalışılmış. İnsanın sahip olduğu manevi kıymetleri hiçe sayan mutlak materyalizmin bir ülkeyi istilaya başlamasının ilk adımları...
Şu var ki, karamsar değil yazar. Sanki, birbirine zıt kuvvetlerin ortaya çıkaracağı mutlulukları inançla bekliyor.
kişisel gelişim seviyorsanız eger erdal demirkıran sadece aptallar 8 saat uyur u tavsiye ederim
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
stieg larsson*
Ejderha dövmeli kız
ateşle oynayan kız
arı kovanına çomak sokan kız.
kayıp gül & s*ktir et
Bu şartlarda Reno Candır =) Yl"CLio"DUR
Hort böyle güzel bir konuya niye kimse yazmıyor ?
En son ALAMUT isimli hasan sabbah'ı anlatan kitabı okudum tavsiye ederim.
Şu an ''Bin muhteşem güneş''isimli kitabı okuyorum gayet güzel.
imzasız..
Kemal Tahir'in Devlet Ana kitabını buldum babamın kütüphanesinden.En eski basımlarından birisi, Çok güzel tavsiye ediyorum
Tango-1 never dies.
ayda 2 kitap bitirmeye özen gösteriyorum , buraya okuduğum güzel kitapları yazmak isterdim ama roman okumuyorum hep siyaset , askeri tarih falan isteyen olursa özelden yazabilirim
Cahillikler Kitabı, (İng:The Book of General Ignorance) İngiliz yazarlar John Lloyd ve John Mitchinson tarafından kaleme alınan kitap, toplumca genel olarak bilinen birtakım bilgilerin aslında kesin doğru olamayabileceğini gözler önüne seriyor. Kitabın özellikle Türk toplumunun da ilgisini çekebilecek kısımlarında Türk yazarlardan yararlanılıyor.
Cengiz dağcı - yurdunu kaybeden adam en son okuduğuö kitap bir solukta bitti. Şuan "puslu kıtalar atlası" okuyorum, hem de kaçıncı keztavsiye ederim.
MR.EVO53
Aramızda yeni anne ve baba olanlar için çocuk gelişimi ve anne-baba davranışları hakkında kitap önerisinde bulunmak istiyorum.
Bütün Beyinli Çocuk - Tina Payne Bryson, Dan Siegel
Biraz ağır bir kitap olan ;
Ursula K. Le Guin - Mülksüzler
kesinlikle tavsiye ederim
Arkadaşlar özellikle endüstride çalışanlar için kesinlikle tavsiye ettiğim bir kitap var: Amaç
Kesinlikle sıkıcı kişisel gelişim kitaplarından biri değil, bir iş ve aşk romanı. Ama okurken çok şey öğreniyorsunuz. Yazar: Eliyahu Goldratt
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)