alsana .. güncell :D
Printable View
kartalda tanıdık birisini bulman gerekiyor.Bulduğun varsayaraktan bulunduğun ilçedeki mahallenin muhtarıan giderek kaydını düşürüceksin.Daha sonra Kartalda oturan yakının arkadaşınla beraber kartaldaki nüfus müdürlüğüne gidiceksin ve kaydını ona aldıracaksın karşılıklı imza attırılcak.Oradan verilen belge ile kartaldaki bulunan mahallenin muhtarlığına gidilip kayıt yaptırılcak ikametgah alıcaksın....
Sisteme hemen giriliyor.
Araç senin üstünde ise anne baba kardeşine satış yapıcaksın plaka değişmeyecek 70 TL notere vereceksin....
Daha sonra sattığın kişi sana tekrar satış yapacak bu sefer plaka değişecek diyeceksin 130 TL...
Daha sonra muameleci bulucaksın ki 34NZM88 bu işi halleder plakanın zorluğuna göre 750 ile 1500 tl arası birşeyde o tutar muameleci ve trafik vakfı olayı...
Bu şekilde işliyor prosedür...
Mesela dün corsa sportum plakasını JET aldım haftaya cupranında plakasıda JET olucak sistem kolay...
GS (2000-3000) istenirse b.evlerde 600 TL ye hal oluyor......
az önce muamelcıyle konuştum hayal kurma dedi .. özel plaka işi zordur 3 harfe 1500 lırayı gözden cıkar dedı .. oda boş bulursan dedi.
söz1 otelın önune cekıcem aracı.. satılır heralde :D yada bi tane benim isimden bulmam lazım ;)
ben 750 hallediyorum zar zor ama isim işine girersek YGT var 3500 TL kanka :D
2 tane var mış Ferro alırsak gıyarım ama :hehe: