bende 2 aydır bekliyorum vodafondan
Printable View
bende 2 aydır bekliyorum vodafondan
Beyazı bekleyelim bari :D
o şubatta gelicekmiş :D zaten şubata ne kaldı :D
Çok enteresan bir hal aldı bu durum , parası olanda telefon bulup alamıyor garantili.
Sağlam karaborsa yaptılar
parası olan alıyo ya kontratlı almak ısteyenlere sorun yasatıolar paralı satan yerler var
Yurtdısında istemediginiz kadar iPhone 4 var :D iPhone 4 32GB Simkilidsiz 1.400TL İNGİLTERE bide dünyanın en pahalı ülkesi diyorlar
güzel pazarlama tratejisi ürünü ulaşılmaz yap ki kıymeti artsın. 3 aya kalmaz 3g ya da 3gs gibi her yerde kolayca bulunur hale gelir zaten. 3 sene öncesine kadar iphone mu vardı hayatımızda, olsa nolur olmasa nolur bence.
ne zaman karar versım hadi alayım desem türkcell de kalmıyor 1 hafta sonra diyor sıkıldım artık.iphone 4'üde gectim 3g 3gs alayım diyorum onlarda yok kardeşim piyasada.2.el de almak yemiyor malesef.
alanlar 4 hakkında yorum yapabilirmi ayrıca?
ya kacak aldıgımız zaman
pasaporta nasıl kayıt oluyo ?
pasaport var ama ılla gırıs cıkıs olmasımı lazım ????
Ya kaptanım lafım yok teknolojisine vesaire, pek çok arkadaşım kullanıyor. Gerçekten çok iyi.. ama ben bu talep olayına kılım biraz. bulunmaz hint kumaşı gibi herkesin dilinde.. Daha geçenlerde bi video vardı apple'ın sahibi bizimle dalga geçiyor acayip kar ediyoruz diye.. Dubai de 770 dolara aldı arkadaşım en son, bizde 1.5'dan aşagıya yok. Bu kadar talep oldugunu bilseler 2 bin liraya satarlar.
Ötv benzinde olduğu gibi pahalı telefonlardada hissedilebilir şekilde karşımızda :) Yoksa giriş fiyatları olarak pek bi fark yok dünyada iphone'un..
Stok olayına gelincede donanımhaber forumunu takip edin ne kadar talep olduğunu canlı canlı görmek için.Capitole 100 tane geldiğini ve 2 saat içinde tükendiğini canlı canlı gördüm.Aynı şekilde kanyon turkcell ve caddde turkcellde benzer efsaneler aktardılar :) inanmamak elde değil çünkü 7 den 70 'ye herkes iphone 4 peşinde.. stok yetişmiyor..Millet boşuna apple store önünde çadır kurmuyor abdde :) ilk partiden sonra bir süre ip4 sıkıntısı ordada olmuştu ki anavatanı ve ana pazarıdır abd apple'ın.
tüketim çılgınlıgına hiç bi zaman anlam verememişimdir kardeşim. Amerikada belirli bi zümre ancak öyle bi tribe girmiştir. Hala 5110 kullanan insanların oldugu bi ülkeden bahsediyoruz.
kaldı ki memleketimde pek çok insan iphone4'ün özelliginden ziyade toplumda kendisine ne kazandırdıgına bakıyor bence ;)
kasım ayının basında basvurdum vodafonea hala bekliyorum kontratlı alıcam, ocaktan sonrada gelmezse blackberry alırım sanki yuzyılın bulusu dunyayı kurtaracak alet :)
buldum bi tane 32 gb :D
Banada bi arkadaşım aldı amerikadan pasaport olayını halletikten sonra bide kırdırma olayı varmış bakalım nolcak
aldım ama 16gb :D
turkceldenmı normalmı