Arkadaşlar kolay gelsin
34HRK01 plakayı almak istiyoruz
ikametgah kartal nasıl alabiliriz ayrıca maliyeti ne kadar olur?
Arkadaşlar kolay gelsin
34HRK01 plakayı almak istiyoruz
ikametgah kartal nasıl alabiliriz ayrıca maliyeti ne kadar olur?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
egemen
her muamelecinin tanıdığı şubeler var , hrk hangi şubeye bağlı onu da bilirler , muameleciler hallediyor bu işleri
eğer o şubede o plaka için para istenmiyorsa fazla bişey tutmaz
ben 35ten 34e değişim + ruhsat değişimi + istediğimiz plaka (plaka için şube para istemiyordu) için 300 vermiştim muameleciye
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
biraz önce öğrendim
34HRK01 kadiköyden alınabiliyormuş
araç mersinden gelecek misalde
ikametimiz kartal
bu aracı kadiköyden nasıl gösterebiliriz?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
benim doğum yerim kadiköy ama oturduğum yer kartal
olurmuki acaba?
0535 970 80 43 ara benı çözelım işini kardeşş
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
muameleci halleder egemen
boşver ikamet mikamet işlerini
benim plaka sultanbeyliden mi sultangaziden mi ne alındı
ben beşiktaşta oturuyorum düşün artık![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
modada halam oturuyor
olmadı NZM ile görüşürüz
hele bir araba gelsinde
biraz önce kadiköy trafik tescili aradım polis memuru açtı dedim kartalda ikamet ediyoruz 34HRK01 i istiyoruz
kadiköyde ikamet etmeniz gerekli ,plakayı almanız içinde bağış yapmamız gerekliymiş.
dedim ne kadara mal olur?, ben tüccarmıyım dedi kapadı![]()
2-3 aydır ikametin neresiyse o şubeden alabilirsiniz plakayı başka şube için ikametinizi aldırmanız gerekiyor,bu iş için nazmi ile bağlantıya geçmenizden daha kolay bir yok yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)