Bencede o ambulans evimize gidiyor olabilir, hepimiz ozen gosterelim.
Printable View
Bencede o ambulans evimize gidiyor olabilir, hepimiz ozen gosterelim.
çok zor alışırız bence zira herkes ambulansın arkasından gazlandığı bir ülke burası
Bizde arkadan ambulans geldi mi çekilmek yerine daha da gaza basıyoruz.Böyle bir durum da var.
elimden geldiğince sağa sola bariyer altına biyere kaçıyorum hiç tartısmayalım 3 şerit varmıydı yokmuydu bizler istiyince arkadaşmızın dediği gibi 2 şeride 4 araç sokabiliyoruz elimizden geldiğince yol verelim ve mümkün olduunca takılmayalm ambulans peşine
Sabitlenmistir.
haberlerde görmüştüm umarım daha faydalı olur..
oto yollara eşek kadar afiş yapıp assak yine nafile :(
haberlerde izledim heleşükür dedim
Bizim millet araba sürmeyi bilmiyor ambulansa nasıl yol versin.Her gün kaç kere sinirden saçımı başımı yoluyorum.Ambulans adamın tamponunda ya tel. ile görüşüo haberı yok yada eli ayağı titrio nasıl yol verecem dıe.Bide önü bomboş ama kaçacağı serıt yok hala zorluyor yol verecem dıe.zihniyet yok yav bass git onden onemlı olan ambulansın hızlıca varması yol verme oyunu deıl kı...
Bence mantıklı bir uygulama olur. Sırf sağ şerite geçmektense iki yönede araç ayrımı yapılırsa yol daha çabuk açılır...
Ben çevrem + dersine girdiğim bütün öğrencilere (ki en fazla 5 sene sonra çoğu ehliyet almış olacak) yeni uygulamayı anlatır, ailelerini bilgilendirmelerini isterim :icon_tup:
Not; mail yolu ile de çok sayıda kişiye ulaşılabilir.
erzurumdayım. kırmızı ışıkta neden durdun diye kavgalar oluyor burda. birde kırmızıda durana arkadan çarpan sürücünün 'Ben onun kırmızıda duracağını tahmin etmemiştim' bahanesi var..
hayırlı olsun inş. daha başarılı olur cahil halkımız inş bu sefer bu olaya sağduyulu davranır...
ambulansın arkasına takılma kavgası yapanlarda var bu ülkede
Bizim arkadaş yol vereyim derken kaza yapmıştı böyle ilginçliklerde olabiliyor ama can kurtulsun yeter!!
Öyle bişey olmaz bizim ülkemizde.Ambulans hangi araç yardırma derdine girmeden yol verirse oraya giricektir her zamanki gibi.Çok öğretilmek isteniyosa ehliyet kursunda öğretilmeli hatta her sınav sorulmalı hatırlanması adına.
Bugün 5-6 sıra önümdeki araç yavaşça bi çocuğa çarpmış.Çocuk kalkıp gidip kaldırıma oturuyo bizim melahat sürüsüde geçmiş 20 kişi araba çarpan çocuğu izliyolar boş boş yoluda kapıyolar bir halt yaptıklarıda yok çocuğu korkutuyorlar
eğitimle zamanla olabilir.devamlı hatırlatılması ehliyet kursların sınavlarında sorulması halinde başarılabilir.inşallah olur çoğu ülkede yapılan bi olay.o video yu da izlemiştim adamlar ambulans a yol aççaz diye sağa sola çekip zaman kaybediyo helal olsun valla.
O videoya ben hayranım öyle insanlık görmedim helal olsun..
Bizimkilerde resmi tatil olmayan günde vatan caddesini kapatırlar.Sabah millet galyana gelir,insanlar işlerine gecikir,kimisi uçağını kaçırır.Umurlarındamı