En mantıklı seçimi yapmışlar bence çok iyi bir olay..Konunun saqbitlenmesi iyi olmuş.Konu sahibine tşk.ler
Printable View
En mantıklı seçimi yapmışlar bence çok iyi bir olay..Konunun saqbitlenmesi iyi olmuş.Konu sahibine tşk.ler
İstanbul'da henüz uygulamaya geçilmedi herhalde. Ambulanslar sağdan sağdan devam..
:):) EMNİET ŞERİDİNİ BİLE DOLDURAN ZİHNİYET ORTA ŞERİDİ NASI AÇACAK merak ediyorum işallah olsada bence zor
ya bir saniye durun, biz kaldirimda okulda caddede duzgun yuruyebiliyor muyuz ki bu tartismalar yapiliyor? Ayni yonde iki kisi geliyor sola saga vs bilimum cekilmeye calisip ortada birlesiyorsunuz. Once karsinizdan biri geliyorsa saga cekilmeyi bir ogretelim sonra ambulans falan gelir :D
Allah rahmet eylesin amcami ambulans la tasimistik, saolsun cok cengaver bir soforu vardi neredeyse carpa carpa yol aldi gecti ama ne hanzolar var neler yapiyorlar insanlar orada can derdinde, bizimkiler arkasina takilip 5 dk daha hizli gitmenin derdinde. Asil terbiyesizlik herseyden once buradadir.
Uygulama tüm türkiyede uygulamaya başlanamadı yani uygulama başladı ama pratikte uygulanamıyor o yuzden sagdan soldan devam :D:D:D
aynen 2 gun once e5'te yenisahra mevkiinde ambulans tikali trafikte ortadan gitmey ecalisiyor millete bagiiryor sagli sollu ayrilin diye de kimsenin bir sey bildigi yok, ben sagdaki bosluklardan daha hizli gidebiliyordum nerdeyse..
televizyonlarda billboardlarda vs. reklami yapilmasi lazim bu uygulamanin
Nann Avrupadan her gördüğümüzü kendimize uyarlamaya çalışıyoruz ama bana sorarsanız diğerleri gibi bu yöntemde bize uymaz hele ki İstanbul trafiğinde hepten yalan olur komik olmasınlar Allah aşkına..orta şeriti kullancakmış pehhhhh:icon13:
Sen istanbulda yaşadığını unutuyon galiba:p ben Ambulans yol istedi diye minibüscünün ambülans şöförünü sopa ile kovaladığına şahid oldum hemde merter düzlüğünde :D zaten Ambülans şöförü neresi boş ise ordan gidiyor garibim sağ şerit sol şerit farketmiyor neresi olursa dalıyor:( Bilmiyorum ambülans ile hastaneye hasta yetiştirdinmi hiç ama eğer bu tecrübeyi yaşarsan olayı daha iyi net anlarsın;)
O minibüsçüler hangi dağdan geldilerse o dağa geri dönsünler lütfen.Bazılarına artık korna selektör etki etmiyor ,açıp camı alenen küfür ediyorum sıkıştırdıklarında.
Uygulamaya gelince bence oldukça akıllıca,
Emniyet şeridinde sadece sola kaçabilecekken orta şeritte hem sağa hem de sola kaçılabiliyor,ayrıca normal şeritler emniyet şeridinden her zaman daha geniş olduğu için bazen kaçmaya gerek kalmadan 2 şerit arasından rahatıkla geçebilir ambulans :)
Vay be Buğra ne kadar çok bilen var dimi yurdumda :D:D:D:D
fenni sünnetci arkadasım Ambulansla sadece hastaneye hasta yetiştirilmez hastayada yetişilir vs vs ama daha tecrübeli arkadaşlar varsa onlar bilgilendirsin bizi dimi nede olsa sadece 8 senedir bu işin içindeyim senin aktaracağın başka bilgiler varsa aydınlat bizi lütfen ....
Kesinlikle Çok dogru bir karar.
Paylasım icin tesekkürler..