F80 M3
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Printable View
F80 M3
Bu araba herhalde 4-5 kere ihaleye çıktı
Subaru impreza
Bende bir tane fotoğrafı var 26 Mart 2024
https://i.hizliresim.com/dj2sd8p.jpg
Buda Amerika'daki hali
Attention Required! | Cloudflare
Bu arada Subaru ihale ile Gürcistan'a satılmış öylede bi handikap var
neden 02/05/2025TNB şasesi var acaba ? :D
Plakayı buldum
https://i.hizliresim.com/ow9l1jc.jpg
Golf GTI
Arka arkaya yakalamışlar herhalde :D
Golf GTD
Honda logo (hatta arkada bizim meşhur M3 var normalde ihale 10 Haziran'da bitmiş ama bu video 30 Haziran'da çekilmiş araba hala orada)
Logo otomatik olsaydı keşke :)
Logo 500 e çıkar
Mini
Golf sportsvan
Km kurbanı olacak bir focus daha
300D
o araçlar amerikada pert olduktan sonra önce avrupaya ithal oluyor ve bir süre kullanılıyor.
Örnek ilanlar:
Zugriff verweigert / Access denied
Zugriff verweigert / Access denied
Anunturi Gratuite - Peste 4 milioane anunturi - OLX.ro
sonrasında da Tr ziyaretinde bir şekilde yakalanan, kaza yapan vs araçları geri götürmeyip terk ediyorlar.
Direkt olarak avrupa araçla amerikadan çıtır hasarlı getirip eksiklerini tamamlayıp avrupada tekrar trafiğe çıkarmak %40-50 civarı daha uyguna denk geliyor. Amerikanın sigorta sistemi sağolsun, sadece tamponu kırıldı diye kapı eşiğine kadar suya girdi diye perte ayrılan araçlar var. Youtube'da Copart & IAAI ihalelerinden satılan araçların videolarını görebilirsiniz.
Twingo
Bu ne ya arabayı soyup soğana çevirmişler
Z4
Devlet bazen change yaptırır
mini o paraya gittiyse çok şaşırdım.türkiyede 2.el'de daha temizleri var o paranın yarısına yakın.şaşırmış bu millet.acaba içinde bir yerde altın falan mı vardı adam rakam yükseldikce mecbur aldı.
bu arada siteye girdim baktım bütün mini ilanları kalkmış anlaşıp herhalde :)
yarım porsiyon vogue
bizdede vardi.babamin genclik arabasi o zamanlar turkiyede sayili araba.cocuklugumuz icinde gecti.2001 de sanirim sisili bomontide sokakda park halindeyken calinmisti.gorenler hirsiz degildi polis cekicisi ile gelip aldilar dediler ama o zmnlad heryeri sorusturduk hatta hatirli dostlar devreye girdi bulamadik.sonra ugur dundar bir haber patlatti.bu polis cekicisini cete aksamlari alip polis susu verip araclari cekip goturuyormus.o gunden beri bulamadik ara ara ilanlara girip bakarim.
99 model klasik bile olmayan bir mini için çok uçuk rakamlar bence
Aynı yerden 5 tane Mazda 626 düşmüş. Hepsi 2.0 dizel
https://i.hizliresim.com/n6dhzaw.png
km yüksek ama rakam ucmazsa iş yapar
1-2 haftadır araçları takip ediyorum ama henüz herhangi bir ihaleye girmedim. Arada uygun fiyata giden araçlar oluyor ama çoğu zaman fiyatlar gerçekten anlamsız şekilde yükseliyor. Sahibinden'de daha uygun ya da benzer fiyata, en azından geçmişi belli olan araçlar dururken; insanlar burada belirsiz, masraflı araçlara daha fazla para veriyor.
Üstelik bu işin proje, TSE, nakliye gibi birçok ek masrafı da var.
Açıkçası bu durumun mantığını çözemedim. Bende mi bir eksik var, yoksa burada gerçekten bir karmaşa mı söz konusu? Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.