Burada Satışa Esas Bedelin Altına Fiyat Verilebiliyor mu ? Yoksa Satışa Esas Bedelin Üstünde mi Fiyat Veriliyor. Bazı Arabaların Nette Temizi Buradan Daha Uyguna Geliyor Neredeyse.
Printable View
Burada Satışa Esas Bedelin Altına Fiyat Verilebiliyor mu ? Yoksa Satışa Esas Bedelin Üstünde mi Fiyat Veriliyor. Bazı Arabaların Nette Temizi Buradan Daha Uyguna Geliyor Neredeyse.
Gümrükten araba almak cidden zor iş
Tahmin edemeyeceğiniz galeriler bu araçları takip ediyo teklifde bulunuyor
Geçen gün aracımı teslim almaya giderken e250 cgi cabrio vardır kahverengi baya milyonluk arabaların olduğu bi galeri almıştı
Cls Gaziantep'ten Uğur Kalender'in eski aracı
8.40 41.200 E satılmış
Güncel ihaleleri nasıl görebiliyoruz.
Araç ihalelerinde hiçbir ilan görünmüyor.
Şuan ihalede araç yokmu yoksa benmi göremiyorum ?
Bayram nedeniyle ara verildi
Bi kaç gün önce bakmıştım ben yine ilan yoktu, biraz erken çıkmışlar sanırım bayram iznine :)
Şunu şuraya bırakıyım belki içimizden biri nasiplenir :) Ü.T görmesin kıyar valla.
E-İhale - 1996 HONDA CIVIC 1,6
Golf 6 GTİ Adidas Edition fiyat kör ediyor.
E-İhale - 2011 VOLKSWAGEN GOLF
Yuhh 90.000 nedir
Bunlar da benim dikkatimi çekenler
E-İhale - 2006 MERCEDES-BENZ E 320 CDI OTOMOBİL
E-İhale - 2002 AUDİ A4 2.5 TDI
E-İhale - 2005 BMW 5.30 D
Şimdi ne oluyor üye olup girip teklif mi gönderiyoruz açık arttırmaya bu mu yani :)
acık arttırma degıl kapalı teklif.. yanı 20 isteniyor sen 15 verdin biride 16 verdi ama sen 16 verıldıgını göremiyorsun şansına biraz gıcık yani belki 18 vericen ama bilemiyorsun teklıfler görülemez...
E-İhale - 2005 LANCIA THESIS
Burdan birisi alsın da jantlara konalım :slomo:
E-İhale - 1996 BMW 5.25 TDS
İç kondisyonu iyi gibi gözüküyor, dışıda m paket olarak toplanır, farlar temizlenir sonra bi pasta cila atılıp güzel fiyatlardan ilanlara geçer..
E-İhale - 1999 BMW 3,23 İ
323 olan kasalar b25 veya b28 olup sadece emmeleri farklı oluyordu sanırım. e36da böyle idi, e46'da aynı şekilde ise bu fiyata gayet güzel alınıp toparlanır.