madem bu kadar piyasası varsa bilerek gümrüğe bırakıp ihaleye girer millet saçmalık işte
Printable View
madem bu kadar piyasası varsa bilerek gümrüğe bırakıp ihaleye girer millet saçmalık işte
enteresan gerçekden , bence e30 alınırsa ankaradan alınır
Millet bulasmasin, rakip cikmasin diye ortaya atılmış bi palavra...
ki bu kimseyi durduramaz :D herkes bulaşıcak :D
Bu e 30 u 150 bin tl ye biri alırsa o kişiye benden pist 10 yıl bedava . Delilerinde hakları olmalı yaşasın deliler !!!
Facebook'ta ki tartışma hararetlenince bir anlığına, "bu araba 150.000'e satılsın, burya g.t capsimi atıcam" diyecektim ama daha sonra düşündüm biri çıkar verir felan, kasadan olmayalım. :D Hakikaten bazılarının parası var, aklı yok. Gel şu kızılay'a, lösev'e 3-5 bişey bağışta bulunalım desen, "hacı ödemelerim var, kredi çektim vs." der, söz konusu e30 olunca bas bas paraları leylaya. Garip bir ülkede yaşıyoruz.
Sirf plakasi guzel diye arac alinan/satilan ulkede e30a 150+ veren elbet cikar.
ilk elden BMW fabrikasının Klasiklerinden 10bin kmlerde ( net km yi hatırlayamadım ama ) e30 M3 ile km yapmış bir adam olarak o parayı hak edeceğini asla ve asla düşünmüyorum .
Belli başlı nedenlerden dolayı alım gücümüz düşük olduğundan ve bundan dolayı zamanında sınırlı sayıda bazı modellerin TR'ye girişi limitli sayılarda olduğundan piyasa da çok fazla overrated olmuş araba var, işin garibi nerede ufaktan büyüyen bir kitle varsa, zaman geçtikçe çığ gibi büyüyorlar ve kitleleri yönlendirmek kişileri yönlendirmekten daha kolay. Ve bu güruh belli başlı araçlara taparcasına bağlı olduğundan dolayı iş çığırından çıkıyor.
Örneği sallıyorum, şuanda yüzüne bakılmayan Nissan Altimalar'dan JDM Works iki tane araç hazırlasa, şu anki piyasaX4 olur fiyatlar.
:) seninde iyi tanıdığın biri alacak 150 ye kadar alacağız dedi vurmazsalar daha ucuza alır sonuçta parasına düşman değil 10 yıl boyunca gelmek zor olacak organizasyona :) e30 m3 Ün kıymetlenmesinin tek sebebi Türkiye'de az olması değil Dünya'da fiyatlarının yukarı gelmesi 30 ile 100 bin euro Arasında yurtdışı fiyatları olan bir araç artık e30 m3 bu Araçların şu anki sahipleri ciddi paralar istiyorlar ve yurtdışında fiyatları sürekli yukarı çıkıyor edermi bencede etmez ama sonuçta birileri bu Paraları veriyorsa bir bildikleri var
Yahu sevdiğim ve tanıdığım birinden öle bir Delilik bekliyorum zaten facebookta yazan çoluk çocuk kumunda oynar :D
O nedenle içim rahat en azından o deliye helali hoş olsun organizasyonlarım :D hahahahhahaha
Ama hacı abi arabanın durumu belli resmi fotosu belli bebekler bebeği değil yazıktır günahtır tutun ...er abiyi yaaa :D
@cenkr1
Yurtdisinda o rakamlar istenen m3 ler ile bu les m3 karsilastirilmasin mumkunse . Ozel bir arac hepimiz hemfikiriz ama bu lese 150+ lar vermek akil mantik isi degil .
Peki bu aracın orjinal halini alması ne kadara patlar ki tahmini
Geçen sayfada yasal olarak galeri kondisyonun klasik araç olarak ithal edilsin demiştim ama yurtdışındaki klasik statüsü ile Türkiye'deki farklıymış. Klasik araç 75 ve 76 model olmak zorundaymış yurtdışında bu rakam yanlış bilmiyorsam 30 yıl ve her geçen yıl değişiyor yani bu sene 85 model klasikken seneye 86 model klasik oluyor yani bizdeki gibi değilmiş.
Kaynak. http://www.otodunya.com/yeniler/yasi...ette-2549.html
Şu anda almanyada normal kondisyonda koleksiyon kondisyonunda olmayan E30 M3 ler 30.000 eurodan başlıyor 100.000km üstü E30 M3 Cabriolar 45.000 eurodan ilanları var ciddi değerli otomobiller... koleksiyon bmw müzesinde yatacak cinsten olanlarda 150K-200K euro diyorlar... sport evolotiunlarına 100.000 euro fiyatlara satıştalar... inanılmaz değerliler... bu tasişteki arabayıda bmw hastası para babası olan biri çöküp alacaktır... hatırlayan varmı bilmiyorum ama bundan 7 8 sene önce countach düşmüştü tasişe 12.000 liraya satışa çıkıp 180.000 liraya vergisiz ham olarak satılmıştı :) buda öyle olacaktır patlayacaktır fiyatı..
E 30 cok iyi duruyor be :(
klasik araç ithalatında yaş 30 veya 25 değilmiydi oyle kalmış aklımda aslında bu araç yurt dışından ithal edilebilicek gibi 1-2 seneye :D
hala değişmediyse 25 sene doğru Onur :)
e30 m3'e 150k verene çok acımasız yaklaşmışsınız artık hurda kıvamında olan araçlara ne paralar verenler var. s2k'ya ep3'e vti'a ne paralar veriliyor. e30 m3 cabrio zamanında satılırkende pahalıydı şimdide ona değer veren için aynıdır.
M3 denen araç (hiç sevmem) alınabilecek "özel üretimler hariç" farklı markadaki araçlar sayıldığında ilk 10'a giren araçtır. Yani m3'e 150 veren deli ise s2k'ya 120 verene ne diyeceksiniz bilmiyorum.
Hocam isin icine zevk, araba sevgisi, nadir olan bir model vs.... girince imkanlar dahilinde paranin pekte onemi olmuyor. Hos bende dunya para vermem ama verenede neden verdin demem ( gumrukteki bu les icin konusmuyorum ).
Bu e30 m3 un sahibi arkadas ile e90post araciligi ile bir alisveris yapmak icin tanistim . Arabayi Almanyada bulmus, dunya uzerinde evo motorlu sayili m3 lerdenmis. Bunu alabilmek icin audi s5 ve bmw e9x m3 unu satmis .
http://i1287.photobucket.com/albums/...ps6f6bec58.jpg
http://i1287.photobucket.com/albums/...psf1c6904d.jpg
http://i1287.photobucket.com/albums/...psce2c0782.jpg
http://i1287.photobucket.com/albums/...ps0cc3edb5.jpg
E30 cabrio m3
http://ww3.autoscout24.de/classified...?asrc=st|sr,as
Ana vatanında da pahalı ve nadir araçlar.
dogru ama durumu cok ıyı olmasada bundan ıyı haldekı bı e30 yurur calısr halde 30 bın dolar cıvarı alınabılır tr ye gelısı 150 200 bın tl olucak gene
onu demeye calısmıstım acık arttrmada kendımı kaybedıcegıme param varsa ıthal etmek daha mantklı gıbı geldı
tabı benımkı tamamen tahmın gozlem ısın ıcıne gırınce farklı sonuclar cıkıyor olabılır
ben o yuzden cok abartı bır rakamgormeden satılır herhalde dıye tahmın edıyorum
stock e30 325i'ye 70bin vereni gördükten sonra e30 m3'ün o fiyatlara satılacağı hiç hayal ürünü gelmiyor,gerçekten aslına uygun bir şekilde toplanırsa nadide bir araç...
Say'ın Kemal gamgama sorarmısınız gri e30 m3 ü kaca satmış ? Yada ankaradaki ilker yılmaz abiye kırmızı coupe m3 ü kaca satmış ?
Say'ın ufuk hattak e30 m3 ün restorasyonuna nekadar para harcamış , yada suan maslakda toplanan izmirden gelme m3 restorasyonda nekadar para yemiş yıyor ?
Bence bu arac cok cok rahat 200.000 tl eder dunyada 786 adet üretilmiş bir araç ve her gecengün değerlenen bir arac
valla beyler kusura bakmayında yurtdışında var 50K 60K 70K Euro'lara gider
ama burda yok bu hali bile 200K TL ye gider yok yani yok :)
Ve eğer para babası biri olsaydım o arabayı benden başkası çıkaramazdı ordan araç sevgisi başka bişey
Alacak adam oraya cikipta boş yapmaz zaten. Vesselam..