R32 ye mi gidiyorsun onuralp?
Printable View
R32 ye mi gidiyorsun onuralp?
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...32295993_n.jpg
3 sene falan olacak heralde ben çekmiştim R32'nin kaput altından :)
ankaradan ihaleye çıkacak çok kupon arabalar var, onlar ihaledeyken kıran kırana döner mevzular
Sagdan direksiyonlu araclarin tescili yapilmiyor artik bunu goze alin unutmayin..
Edirne deki ihaleye gelicek olan varmi ? Ben girmicem ama iki galerici arkadasimla orda olucam techten gelicek olan varsa tanisalim :-D
R32 gasp :D
Mersindeki cabrio ne oldu arkadaşlar hiç mi gören bilen yok ?
Ankara'da gidecek olan var mı? :D
Tasisde istedigim gibi bir arac daha bulamadim ama su ihalelere bende sirf meraktan girmek istiyorum duzgun birsey denk gelse onun ici gidicem :)
Gecen baktigimda mugladaydi sanirim bi integra coupe vardi duruyo mu hala ?
Skyline bendeeeee....
Bi kac bisiler daha :)
Iidi cenabet 320 cabrioyu 17ye binici aldi. B4 legacye cok kuruldum da cesaret edemedim 8bine gitti.
Abi o Cabrio yine kalır, daha önceden 14-15 bin gibi bir rakama satılmış, adam almamış,
geçen ihaleyede ben yoğunluktan gidemedim ama bir arkadaşım gitti,
arabada şanzıman, motor içi vs.. yok, sadece kupası düzgün demişti, zaten görevlide, "bunu ayağa kaldırabilmek için, bir tane daha bu arabadan lazım" demiş :D arkadaşımın söylediklerine göre o zaman hesap kitap yaptık, max. 10 bin gibi alınırsa, uğraşılmaya değer gibiydi, ihaleye 5bin küsürden çıkmıştı,
o ihaledede 14250'ye satılmıştı yanılmıyorsam, alan adam parçacıymış, o bile almadıysa, 17'ye alan geri bırakmazsa, Allah sabır versin :)