Yani o aracı komple restorasyonla bile ne kadar orjinalmiş gibi binilebilir? Şase, direkler vs.. Demir yorgunluğu denen birşey var.. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
Printable View
Yani o aracı komple restorasyonla bile ne kadar orjinalmiş gibi binilebilir? Şase, direkler vs.. Demir yorgunluğu denen birşey var.. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
Kac gundur konuyu goruyorum :) adamda para varsa 200 de verir yeterki istesin o onun olur
ee tabi az kişi olaydan haberdar olunca :)
herkes farklı şeyler diyor :D dur bakalım bi kaç güne çıkar neti :D
Sene olmuş 2014, hadi Türkiye'yi geçtim dünya üzerinde ne restorasyonlar var. Ne arabaları adam dediyorlar, yahu 100sene önce üretilmiş, 20senedir yerinden kıpırdamamış arabayı restore edip her sene klasik rallisine katılıyor insanlar.
Amma büyütüldü bu arabanın restore edilmesi.
ahadhaksjdhaskjdhkasd :D :D :D :D :D :D
Şahsi görüşüm, parası olan konuşur şeklinde ama sanki burda alıcıya oyun oynandı.
9600den başladı anında 80 verdiler. Ciddi alacak bi adam niye hemen en tepelerden bi fiyat verirki ?? Ha, net bi fiyat verir kimse almasın derseniz eyvallah ona dicek bişeyim yok.
160-161-162-163...169-170 dendi sırayla. Sonra bi kişi çıkıp 171 verdi. Burda mantıklı düşünün, 170i veren adam 171 verene karşı ciddi bir alıcı olsa 172 veya daha fazla vermezmiydi ? Bence verirdi.
İhalede sırf fiyat yükselsin diye boşa rakam çekenler var. 160 teklif eden adam bu araca 180de verirdi sonuçta... Kendi görüşüm bu yönde.
Alan almış, Allah kaza bela vermesin. Güzel bi şekilde toplayacaklar ve iç çekeceğiz hepimiz o araca bakarken... E30 M3 hemde Cabrio bi de Kırmızı :fire:
alana helal ve hayırlı olsun , umarım yakın zamanda bebek gibi toplanmış bi şekilde karşımıza çıkarda çok konuşan arkadaşlar susar :)
bunları yazan babam değil.
evet aleni sekilde soru cümlesini koymamısınız ama lafı kıvırtarak ima etmişiniz. uzun zamandır yurtdışında olmanıza veriyorum futbolla bir alakamız oda bir teşbih-i beliğ = benzetme yapmıştım anlamadıysanız ben napıyım.
şakşak ? kim aldıysa aldı napim neyim saksam para alanın parası isterse gider kıcını mendil diye siler isterse hurdaya 171bin yatırır isterse son parasını yatırır. türkler derken ? umarım burda doğmadınız/yada vatandaslıktan cıkmıssınzdırki böyle sallayabiliyorsunuz
aylar-yıllar sonra yapılırda resimleri vs. olurda cıkarsa restore halde salya sümüğü akmasın kimsenin ozmn
171 de tıkandı 169 veren neden 172 dıyemedı bana garip bi ihale geldi
inadına veren olur inadına vermeyen olur. ihale adı üzerinde, batak oynarken bile fazla söyleyip batan, batırmak için arttıran olur. bu da o hesap adı üstünde işte :D
Yav amma uzadı mevzu, teklif vermek illa ki arabayı almak değildir arkadaşlar, adam vaz geçtim almıyorum dese 960 lira teminatı yanar, bide 2 ay ihaleye giremez. Bu kadar basit. Demem o ki kıllık yapmak için bile fiyat verilmiş olabilir. Neyse zonguldaktakı ihaleye giden var mı aramızda?
Emin konusuyosam destekli konusuyorum. Gidip Face'den bakip da orda oyle yazmis o almis muhabbeti yapmadim bu forumda. Emre Buyukbayrak ihaleden sonra duydugum ilk isim, sonradan bi iki arkadastan daha duydum, baska bikac yerde de yazilmis cizilmis oralari okumamissin demek ki. Ihaleyle ilgili Face'den tek baktigim sey arabanin icinin fotografiydi, ordan yap hesabi neyi nerden takip ettigimi. Yastan dolayi hurmetim var buyugumsun diye bugune kadar da kusur etmedim, ama biliyosan veya kuvvetli argumanin varsa savun yoksa muhalefet olmak icin yazma bana bu saatten sonra, yeter.
Tasişe r34 gt-r nsx falan gelse millet birbirini vurur heralde :D
ıhaleye 150 kısı katılmıs valla helal olsun cıddı bır katılım