Gümrükten, öncesi yabancı plakalı Mercedes çıkartan bi vatandaştan arac aldı bi tanıdığım. Aracın orjinal km sine ulaştılar Almanya dan, yaklaşık 60 bin km çekmiş aracı gümrükten çıkartan.
Printable View
Slm aleykum Mazda rx7 meselesıne gelınce kim parayı basarsa o alır helallik çay meselesıne gelince biz Adana çocuğuyuz acı çalgam içeriz çalgamın hası Adana'da yapılır
Memleket yolunda gardaş kolay para kazanan çok
Bu kasayı eakısen severdım 96 so vardı bende sağdan dreksiyonlu ek3 mersın gümrüğünden aldım 15 cay klima cbt şanzuman hava yastığı güzel arabaydı Ankara'ya sattım 1.4 is sedan çoluk çocuğun altında Doğanlı gıbı oldular gıcık aldım h22 a bb1 Honda prelude crx im oldu ama Honda çakal işi oldu
dayı esiyor ama ne tarafa doğru anlamadım anlayan varsa bana yardımcı olsun :)
Ben yardımcı oluyum yegen
Şalgam değil miydi o?
Sor cevaplıyım gardaş tanımadığın bırı hakkında böyle yorum yapma
Kardeş trde kımsenın goremıycegı kadar jdm makına. Aldım gümrükten sırayla yazıyım 88 Honda prelude 4wd sağdan dreksıyonlu 2 mıtsubshi diamante1992 2.5 v6 4wd Honda prelude bb1 2.2 200 hp jdm sonra İstabul gümrüğümden aldığım Nissan 300 zx Twin turbo Toyota Celica st183 ,Subaru legacy bg5 twin turbo boxer Toyota coralla levin hatta bu makınays Blacktop 4age swapladım Toyota vista . Toyota Window yanı Lexus ls 300 us telı ismı Honda cıvıc 96 15 motorlu cvt şanzımanlı Subaru lagacy b4 twın turbo 280 hp Stock Nissan cedric .vq30det motorlu Toyota altezza 2zjgte sawplıyvam yanı güzel Gardaşim bu dayı boş konuşmuyor
Şalgam acılı gardas
Kardeş trde kımsenın goremıycegı kadar jdm makına. Aldım gümrükten sırayla yazıyım 88 Honda prelude 4wd sağdan dreksıyonlu 2 mıtsubshi diamante1992 2.5 v6 4wd Honda prelude bb1 2.2 200 hp jdm sonra İstabul gümrüğümden aldığım Nissan 300 zx Twin turbo Toyota Celica st183 ,Subaru legacy bg5 twin turbo boxer Toyota coralla levin hatta bu makınays Blacktop 4age swapladım Toyota vista . Toyota Window yanı Lexus ls 300 us telı ismı Honda cıvıc 96 15 motorlu cvt şanzımanlı Subaru lagacy b4 twın turbo 280 hp Stock Nissan cedric .vq30det motorlu Toyota altezza 2zjgte sawplıyvam yanı güzel Gardaşim bu dayı boş konuşmuyor
Bu hangi kafadır anlamadım gitti hakan abi aracı almıycam dedi zaten ama alanada aldıktan sonra çay içeriz dmeişti
Yegenım adamın arabası oncelık onundur bu dıye gıyabım yanlış sen neyın kafasını yasıyorsun ne çektın yakalamısın sen üslubuna dıkkat et
Güzel Gardaşım tamamı
Keşke bu arkadaşa bişey yedirip içirmeseydik :D
Alteza ariyüm ariyüyüm acmiyün
Bonzai bir nesli bitirdi abi valla
E-İhale
recaro koltuk 2 adet
E-İhale - 66 ADET MOTOR, 308 ADET ŞANZUMAN
E-İhale - 107 ADET MUHTELİF MARKA MOTOR
Swap yapacaklar baksın bol miktarda motor ve şanzıman var
b18 ve f22 var aralarında :D
62 TL Recaro Koltuk :)
E-İhale - 2 ADET RECARD MARKA OTO KOLTUĞU
http://oi66.tinypic.com/sqqgic.jpg
Bu eşyalarda da kdv ötv falan oluyor mu acaba yoksa ihale bitiş fiyatından alınıyor mu ?
Recaro hanemize hayırlı olsun..
teçtörki'nin karanlık yüzü :D Ne dümenler dönüyormuş burada böyle :D :D
Bende 600lira ile şansımı denemek istiyorum, Xtrail'e yakışır bence kırmızı kırmızı :D