Bu arada arabayı zamanında incelemistim gerçekten kasası çöp çok işi var.
Printable View
daha kolay yolları mevcut Hatayda neler yapılıyor şu an bir görseniz şok olursun diyor galerici bir arkadaş 1001 model lüks süriyeli,Irak ve Avrupadan çalıntı araç şu an hatayın direk dibinde süriyede hataylı çetelerce tutuluyor.
türkiyeden alkolü olup sigortadan parası alınamayan,zar zor yürüyen yada çok yüksek kmde fiyatı normaline göre çok aşağıda alıp ruhsatını ve motor,şase numaralarını kullanarak süriyedeki sağlıklı çalıntı araçlara kaynatılıp boyanıp geri sokuluyor gümrükte kayıt olarak türk araba çıktı türk araba girdi oluyor adam sanki akraba ziyaretine gitmiş gibi ve çıkan arabada parçalarına bölünüp parçacıda satılıyor kendi fiyatından yükseğe bile gidiyor parça parça zamanla.
supra ile ilgili boşu boşuna millete gaz verip sırf supra kasası için fazla para ödetmeyin beyler.
yok 200 yok 300 bın tl
taşis o suprnın para edecegini düşünse 200 bın tl den acardı ihaleyi.
Araçlara el konulduğun da ne gibi yaptırımlar uygulandı bilen var mı? Birde madem bu şekilde satılıyor dışarıdan Türkiye de pek bulunmayan özel araçlar bu şekilde getirilip el konulup daha sonra gümrükte satışa çıkmaz mı? Daha doğrusu herkesin aklına gelmiştirde engel olan nedir merak ettim :) Birileri bilgilendirebilirse sevinirim.
Senin supra ayri abi ama bu ilandaki sari hem atmosferik hemde sagdan hem otomatik...Cop yani.. asla degmez o fiyata, Senin araba gayet mukemmel hazirlanmis bir arac ve bence en az 120 bin euro ustu eder.. (daha fala harcamissindir eminim) satarsan ilk bana haber ver lutfen:)
açık ihale olsa belki m3 gibi çok yüksek rakama giderdide , kapalı olduğundan 100bin + bir teklife gider diye düşünüyorum , fiyat uçmayacağını bilsem 60 teklif eder beklerim :D
Teminat yatırdık 60.000 TL ye alıp içine k20a2 turbo yapacaz
FK2 geçmek için kimse ihaleye girmesin.
Fakiriz biz bütçemiz belli :D
60.001 veriyoruz Galeri AntiMezar olarak.
Cuneyt abi peki sen olsan kac para gozden cikartirdin bu arac icin dürüstçe öğrenelim abi :)
Halk bankasina para yatirmadan ihaleye teklif veremiyorsunuz 100000 teklif ettiniz diyelim sistem otomatikman 10000 e bloke koyuyor ihale sonuclandi size kaldi 1 hafta süreniz var 1 hafta icinde arabayi almak zorundasiniz es kaza fazla teklif edip arabayi canli görünce arabanin ederinin o olmadigi dank ettiniz ozaman paraniz yaniyor ve arac 1 hafta sonra tekrar ihaleye cikiyor
Araba fiyatini tasiş değil experler belirliyor tasiş sadece satiyor o yüzden bu araba 200k eder degilde motoru var stobu kirik araba calismiyor vs. Gibi kriterler aracin fiyatini belirliyor ayni zamanda aracin hasar oranida belirleniyor diyelimki araci aldiniz bazi parcalari söküp tasişe biraktiniz 3 ay sonra araç satişa cikinca araç %70 hasarlidir trafige cikamaz seklinde bi ibare ile karsilasabilirsiniz o yüzden değerlendirmeyi ii yapmak lazim
Noldu supranın durumu satıldımı