ben 2 tane izledim bu filmden bu 3ncusu olmuyomu sımdı?
ayrıca neden bu kadar abartılıyo anlamıyorum.
Printable View
ben 2 tane izledim bu filmden bu 3ncusu olmuyomu sımdı?
ayrıca neden bu kadar abartılıyo anlamıyorum.
bu ne lan... çok korkunçç.. :(
Ben niye korkmadım :D
bence fenaa :D
Korktum laann :ofk:
ilk izledikten sonra paranoyak oldum evde kapı oynasa tribe giriodum.daha önceden izlemiş olan arkadaşım olayları anlattığı halde filmi izlerken yine tırstım.yanlız ilk filmdeki çocukta nası bi cesaret vardı arkadaş cesaret hapı mı aldın naptın...:rolleyes:
bu filmden korkmak için cocuk olmak yada ilk defa korku filmi izlemek lzm:)(1 için söylüyorum)
korkmak isteyenler rec 1 i izlesin
valla kimse kusura bakmasın beyler bizde öle gittik filime korkmıcaz die bi baktım millet birbirine sarılıyo =)
kendini kasan,takıntılı insanlar ancak korkar,yoksa komediden farklıydı.Kamera bi kayda giriyor anlıyorsun birşeyler olucağnı..
ayrıca ölene kadr niye kasıyorsunuz,anladınız ne olduğnu çık git evden kardeşim.gerçek hayatta kimse durmaz ama gerçek hikayeden alıntıydı dimi pardon :D
hatun iyiydi ilk filmde :D daha yeni izleme şansım oldu geçen hafta ilk film iyi güzel çok doğal ama çok bekliyorsun bişeyler olması için o kadarda abartılmaması lazım pek iyi bir film değil 2.si çıksın onada bakarız
patates olmus bu :D
ya ben eşimle evde sinevizyona bağlayıp ses sistemiyle birlikte gece ışıklar kapalı seyretmiştim. Sonra sabaha kadar cay içtik . Beni etkiliyo böyle filmler. Türklerin yaptığı korku filmlerinden daha cok korkuyorum zaten. Mesela musallat halen aklımda şimdi bide 3 harfliler var gitsemmi diye düşünüyorum ama yemiyor acıkcası