bu işi biraz daha açabilirmisin acaba ?
Printable View
tane 2.5 tl lokasyonda ünv veya işlek cadde varsa,moto kurye ile ...
http://lezzetkasifleri.com/wp-conten...p-ErolUsta.jpg
http://www.isletmecilerrehberi.com/g...2ddf5ec93d.jpg
Konuyu takipte kalalım bizde..
o zaman tek adres, Hocapaşa Pidecisi - Hoca Paşa - Fatih, İstanbul
hardisk kiralama diye bir olay varmış hiç inanmadım kesin tokatçılar ama şu an tanıdığım para kazananlar var,muhtemelen büyük vurgun zamanını bekliyor şirket.
şinasinin zinciri gibi birşey herkes tutup getirdiğinden komisyon alıyor falan filan..
bilgisi olan var mı ?
SADECE BİLGİSAYARIN ACIK OLDUĞU İCİN PARA KAZAN – Ben bilgisayarımı hergun sadece 10 saat acık tutuyorum ve para kazanıyorum,sende bilgisayarını acık tut bir bilgisayar ile aylık 1,750 Turk Lirası,iki bilgisayarın ile aylık 3,500,uc bilgisayarın ile aylık 5,250 Turk Lirası kazan.
Ben handikaplarını yazayım ona göre fikir paylaşımında bulunalım bence.
1-) En büyük gider kalemi lastik.
6 Tekerli olsa aldığın araç Min 1200 TL X 6 = 7200 2 takım (Yaz - kış) 14.400 TL
2-) Kasko - Sigorta Mits. Canter için 6.000 TL civarı sigorta ödedik. Kasko için fikrim yok. Ama 4.000 Den aşağı değildir sanırım.
3-) Bakım Maliyeti Aylık 500 TL den yıllık 6.000 TL
4-) Fatura keseceksin muhasebe ücreti + vergi vs. 5.000 TL de bu tutsa.
31.000 Küsür daha başlamadan gitti. Arada çıkacak masraflar / kaza vs. derken İyimser olalım. 35.000 TL giderin var.
Firmanın sana ödeyeceği 51.000 + kdv (KDV yi yok say)
51.000 - 35.000 = 16.000 TL Yıllık kazancın.
Böl 12 ye aylık 1.333 TL
Bence değmez.
Bunları neden yazdım ? Baba emekli olduktan sonra şehir içi minibüs hattı kiraladık. 2. senenin sonunda ciddi zarar ettik.
Nakliye işleri dışarıdan göründüğü gibi kolay değil. Hele ki arabayı al şoföre ver büyük sıkıntı.
Mazot çalar / lastiğini söker satar. Düzgün kullanmaz vs vs.
arkadaşlar beceririm derseniz pilav-tavuk işine girin 2 saat önce istanbul da seyyar olarak bu işi yapan adama 2015 juke verdim adam eşine aldı kendınde de 2016 insignıa varmıs tabağı 5 tl den 500 tabak gidiyor dedi . 2 tane elemanı varmıs gece kendısiyle bi eleman gündüz tek eleman çalısıyormus araba da
Lavanta yetiştiriciliği yapan var mı? Yada araştıran?
Tır kamyon işine gireceksen şoför tercih etmeyeceksin kendin kullancaksın derdi tırcı rahmetli bir kardeşim kendisinde 3 tır vardı meşe v.b işler yapardı bursada. Allah mekanını cennet eylesin mecit kardeşimin.
cnr expo da 13-16 ekim arası franchise fuarı var. Ben internetten bileti aldım 16 ekimde oradayım bir aksilik olmazsa. Aklında bu tarz düşünce olan arkadaşlara faydası dokunabilir. Link aşağıda mevcut.
Bayim Olur musun? Turkiye'nin Bayilik ve Franchising Portalı
Çevresi ve de mezhebi geniş arkadaşlar için bir hayli kârlı iş. Etrafını sat, komisyonu cebe indir :)
Ayrıntısını falan boşverin. Uzak durun ve hatta sevdiklerinizi de uzak tutun, kafi. Herkes köşedönücü olmuş memlekette. Öyle bi dünya yok. Ama bu dünyanın öte tarafı da var.
Midye kültürü olan bi yerde , rakibinde olmadığı bi sokak cadde işlek yerde midyede çok iyi para kazandırıyor. Tanesini 15-20 kuruş arasında alıp büyüklüğüne göre 50 krş veya 1 tlye satabiliyorsun. minumum 30 kuruş kar ediyorsun bi midyede . 250 Midyeyi 2 saatte bitiren arkadaşım var. Cebine 75 tl gibi bi para kalıyor 250 tane sattığında. Akşam saat 19.00dan sonra çıkıyor. Düşünen olursa diye yazayım dedim.