belirttiğin markalardan tiffany en makul olanı çünkü defacto kiğılı şuan avm de var tiffany'nin kar marjıda kabaca 100 bin tl de (brüt)40 bin tl
Printable View
TR de varmi bilmiyorum ama yoksa ilki yapmak guzeldir....Amerika'da bir marka var begendigim..Kenneth cole...Yine Amerika;da ucuz yollu TR'de ki hala varsa collezione gibi bir marka var IZOD diye o olabilir..***** TRde Amerikan hayranligi had safhada.
Amerikan eagle, old navy, American rag, Aeropostale vs collezione tarzi markalar genelde genclere hitap eden...Bunun yaninda kaliteli olarak Hollister, Abercrombie ve urun cesitliliginden dolayi Tommy hilfiger olabilir.
Accessories vs, marka bir bijuteri mağazası da açabilirsin bence, tabi eğer yok ise, bayanların en uğrak yeri olacaktır, kar marjı da çok yüksek
kenneth cole'un istanbulda iki mağazası var akmerkez ve city's de ki saten hedef kitleside o bölgede bence beylikdüzü bölgesine ağır gelir gibi
kesinlikle ve kesinlikle bu markalarda sorun olmaz.ama açacağın yer hakkında bir bilgim yok.ben herzaman LCW,RODİ,COLLEZİONE,COLİNS Gibi markalara lanet etmişimdir.pazar yeri gibi resmen :D.ama ben olsam
*1*-Abercrombie :D
1-Zara...
2-Bershka...
3-Mavi Jeans...
4-Polo Garage...
Bu markalar içinde Polo derim ben
jack jones da olabılır aslında .
Bayanlara hitap eden mağaza açmak daha mantıklı.
Marka olarakta;
Adilışık ya da koton olabilir. Bu mağazalar hiç boş kalmaz.
Mavi,Koton falan orta çapta firmalar oralarda falan epey müşteri bulabilirsin.ama en mantıklısı pull&bear,bershka.elektronik falan aslında olur ama avmde cok tutmaz en iyisi burger king falan hem onlardan şube açmanda kolay :) temiz para :D
s oliver acın
ne zaman çarşıdan geçsem defacto ve collezzione ' un içi zibil gibi insan kaynıyor.. ticari anlamda bilemem ama dışardan gördüğüm kadarıyla söyleyebilirim ..
Quicksilver - Billabong - VaNs
GAP ozellıkler su aralar kotlarının kesımıne hayranım.mesela kısın kapsonluları yaz kıs ceplı kargo pantolonları vs vs vs...
valla herkeze hıtap eden fıyatlarıda cok uygun olan erkek -kadı-bebeklere hıtap eden C&A derım
tommy olabilir tommy artık burç tekstilde (unitim ) değil büyük bir değişim çabası içinde. Artık global yönetim var ve güzel projeler yapıyoruz.(tommy yönetimi tamamen devraldı) 1-2 yıla biraz daha düzelir.
Kalite olsun istiyorsan - FRED PERRY veya Marks&Spencer
Para kazanmak istiyorsan - LCW (edit yeni okudum bayilik vermiyormuş)
=)
abercrombie nasıl olur acaba ?
kesınlıkle kotonu dusun derım bayan gıyımde su anda onde olan bır marka
Şahsi fikrim bayilik veriyorlarsa eğer;
1- United Colors of Benetton
2- Prada
3- Tiffany
4- Versace
5- Calvin Klein
mango olabılır kadınlar saldııryor cunkı :)
yada takı olabılır onada kadınlar saldırıyor
zara? .
'' pull and bear '' güzel iş yapar bence.
şuan avmde bulunan markalar bunlar arkadaşlar
YKM, Migros, Electro World, LCW, C&A, Beymen Business, Altınyıldız Classics, Zara, Bershka, Pull and Bear, Oysho, Stradivarius, De Facto, Teknosa, Boyner Sport, Starpark, Vestel, Genpa, Derimod, Kiğılı, Sarar, Hotiç, Flo, Atasay, Pieces, Koton, Mango, Desa, Ramsey, Damat, Pierre Cardin, Us Polo, Roman, Fabrika, Network, Divarese, Adil Işık, Codentry, Batik, Vera Moda, Sephora, İpekyol, Twist, Toyzz Shop, Benetton, Name It, Accesories, Esse, KRC, Özdilek, Gratis, Collezione, Levi’s, Mavi, Jack&Jones, Only, Adidas, Reebok, Loft, D&R, Burger King, Sbarro, Arbys, Popeyes, Çiçek Izgara, Çıtır Usta, Özsüt, Mc Donalds, KFC, Pizza Hut, Atom Tost, Anadoludan, Baydöner.
Mümkünse Mudoyu da düşünün:)
C&A tarzı birşey açsanız ?
Pull&Bear olabilir, AVM nerde açılacak göremedim yazıldıysa kusura bakmayın ama gelecek müşteri kitlesi yüksekse GANT olabilir, Armani olabilir..
gs store fenerium bjk gibi mağazalarda olabilir bence
bi cimbomlu olarak GS store düşünmedim değil ama bu tarz mağazalar belirli zamanlar dışında satış rakamları olarak çok büyük iş yapmazlar diye düşünüyorum?
1. 2. sınıf taklit ürün satışıda yapabilirsin. ama tabi bu olay avm deki diğer firmaları üzermi bilmem :D
Polo Garage en mantıklısı gibi duruyor :)
doğru sezon açılırken, yeni transferler, kazanılan büyük maçlar,özel günler için üretilen ürünler vs.. vs..
ama yinede ülkemizde büyük çoğunluk gs taraftarı bende dahil bence mantıklı olur avm nin bulunduğu yeride araştırmak lazım taraftar yoğunluğu ne durumda ilgi alaka ne durumda sonuçta diğer markalar gibi ilgi topluyor bu store lar hiç belli olmaz :) benim çevremde çok arkadaşım var evinde milyarlar ödenmiş ürünler duruyor kullanılıyor ülkemizde iyi tutulur bu tür yatırımlar..