Eger telefonu son 1 kac gun ıcınde apple storeden aldıysan yazılımı 4.1 dir ve bunun ıcın henuz jb yada unlock yok ne zman cıkacagıda belırsız.
Printable View
Eger telefonu son 1 kac gun ıcınde apple storeden aldıysan yazılımı 4.1 dir ve bunun ıcın henuz jb yada unlock yok ne zman cıkacagıda belırsız.
enind sonunda cıkacak bekleriz :D
ingiltere içi shipping ucretsiz. zaten oradan buraya hicbir şekilde kargolatmayı duşunme demiştim. yine diyorum :) tek yapılacak şey arkadaşın bavulunda gelmesi.
bu arada pasaport olayı için yanlış bilmiyorsam bu sene degil son 1 ayda giriş çıkış yapmış bir pasaporta kayıt ettirmen lazım.. umayım yanlış hatırlıyorumdur..
ne sıkıntılı bir telefonmuş bu apple lar yahu nokianın gözünü seveyim :)
zaten 15 gün önce gledim problem yok :D
eger 4.0.1 veya 4.0.2 ise kırılabilir 4.1 ise 1 hafta içinde çıkıcak inşallah bizde bekliyoruz micro sim karta para vermek istemiosan hattını yuvaya göre kesebilirsin makas yardımı ile 4.1 için greenpois0n adında bi jail çıkıcak...
1 haftaya cıkacaksa ıyıymıs.
Ben iphone 3gs'i getirttim yurt dışından 2 ay önce..
Passaport kaydı için giriş tarihinden sonra 30 gün süren var,
Artı olarak son 2 yıl içerisinde o passaportla başka bir cihazın kaydı yaptırılmamış olması gerekiyor.
Kaydettirme işlemlerini operatörlerin iletişim noktaları yapıyor ve herşey onların elinde, takip etmeni öneririm aksi takdirde baya zorluk çıkarıyorlar..
Hayırlı uğurlu olsun inşallah www.ingilizanahtari.com dan takip edebilirsin yada greenpois0n
diye takip edebilirsin en kötü bana ulaşırsın :)
en iyisi garantili almak, arızasından dolayı ağzı yanmış biri olarak garantilsinden şaşmam;)