12 yasındakı arabalardan cok sey beklıyorlar,
Printable View
12 yasındakı arabalardan cok sey beklıyorlar,
hayır madem ki surası söyle burası böyle diyorsun o arabayı niye almaya calısıosun arkadaş anlamam yaa
o kadar kusurlu geldiyse gözüne git baska araba bak kendine neymiş surası bozukmus burası yaptırılacakmıs ee fiyattan düş anahtar teslim sıfır araba alıyor sanki ...
inan sırf arabaya *** attıklarına şükür etmek lağzım, bana ne boklar attı millet, tek kelimesi doğru olmayan hikaye uydurup haber diye bastılar bide fotoğraflarımı koydular, anca arayıp mahkemeye vericem dediğimde devamı gelmedi, adımı geçirmediler...
Kimse kusura bakmasınnda millet mal abi. Ne kadar samimide olsan doğruda olsan.. Hele bide ben bilirim tipleri yokmu.........
aynen öyle çamur atmak çok kolay malesef insanlarımız biraz ş... olunca yapacak bir şey kalmıyor şurası böyle burası şöyle o zaman alma kardeşim s..git başka bir araba bak 12 yaşındaki araba için soruyo boya varmı?
İnsanoğlu eli dursa ağzı durmuyor.. Konuşurlar kötülerler ama cidden kötü yaklaşımlar oluyor bu satışlarda .
o insanlar sayesinde 2 tane aracımı çok uygun rakama almıştım zamanında :D
kazası olmayan arabaya pert tost olmuş diyenlerden allah razı olsun aracın değerini kendi çıkarları için düşürüp ama cebinde nakit gezen adamları hesaba katmadıkları için amaçlarına ulaşamamışlardı zamanında...:)
kusuru olmayan araca kusur bulup veya varsada ufak tefek şeyleri için çamur atmak çok gereksiz..işine gelen alır gelmeyen de almaz sonuçta 12-13 yaşında araçlar ve çoğu kişinin kullanma amacı belli..gazlamak :)
mılletın agzı torbo deyılkı buzesın aracın gecmısını bılırsın anlatırsın sonra almazlar baska bırıne uzerıne eklıye eklıye anlatırlır bu boyledır
araba bulduk biran önce satılsın gidelim alalım dedik fiyat düştük adamlar arabayı turşu yaptı
1.Canlısını görmedim ama aracın gayet temiz ve düzgün bi vtı oldunu resimlerden bile sölemek gayet kolay:) Bu arada dyno sonuca da gayet güzel.
2.İnsanımız şu dilini tutsa bide kalbinde ki art niyeti çıkarsa kimsenin kimseyle bi problemi olmaz :)
mıleltın agzı cuval gıbı elalemın arabasıan *** cok atarlar gecen bırı arabaya bakmaya geldı baktı ıyı hoş temız dedı gosterdım bak panelr hersey orjınal dedım eeee neymıs arka tampon catlakmıs kotu duruyor dedım zamanım yok yaptramadım fıyat dusurmeye calıstı bende ulan bı gıt ısıne dedım ya satmıyorum dedım ya bıgun pis dalıcam bölelerıne
benim arkadaşta satıyordu arabasını 25 bine geldiler iyice fiyat kırmaya çalıştılar..arkadaşta ben size fiyatını söyledim dedi daha aşşağıya olmuyacağını belirttim dedi..adamlarda bir hava almayız bizde diyip gittiler 10 dk sonra geri geldiler alalım tamam dediler ama arkadaş fiyatı 28 bin dedi işinize gelirse dedi ve gönderdi :) bazısına bu iyi oluyor.
en uyuz oldugum konu arabanın adının cıkması bılıp bılmeden konusılması
giciklik degil mi adam yapiyor iste, adamin istegi beklentisi farklilasmis artik senden adamin istedigini vereceksin.
millet 300-500 için karakterinden ödün veriyor malesef böle konularda.