arkadaşlar bende dün izledim film'i biraz fazla sıktı beni izlerken birazda olayları kopuk gibi ama izlemek isteyenlerin hevesini kırmayalım tabi
Printable View
arkadaşlar bende dün izledim film'i biraz fazla sıktı beni izlerken birazda olayları kopuk gibi ama izlemek isteyenlerin hevesini kırmayalım tabi
gerçekten çok güzel ve başarılıydı oyunculuklar çok iyi ve kaliteliydi
kesinlikle izlemenizini tavsiye ederim
cem yılmaz ve türküsü müthişti :)
fena değil.izlenebilecek bir film..
CEm yılmaz Hayde
http://www.youtube.com/watch?v=LAw-J...layer_embedded
kapalı gıse oynuyor bugun
Cem Yılmaz ve Şener Şen'in oyunculuğu dışında basit bir senaryosu vardı. Sonucu çok kolay tahmin edilecek bir senaryo yazmışlar.. Nerde SAW 1'in senaryosu nerde bu :D :D
idare eder gibiydi.cem yılmaz yerine başkası oynasaymış daha iyi olurdu.ölüm sahnesinde bile millet gülüodu :)
CRX galiba aha bu plaka aynı değildi ama ya da bi ara motoru patlak satılıktı o da olabilir.. ikisinden biri :D hatta tt de satılıklarda vardı eski fotolarıyla..direksiyondan falan tanıdım :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-cikisli/detay
Filme gelirsek duygusula bağlanmış bir şeydi.. Çekim kalitesi, mekanlar falan on numaraydı.. İnce bir ayrıntı vardı Cem Yılmaz ile ilgili.. Ya sen niye her şeye gülüyorsun diyordu hep Şener Şen :D Ölüm sahnesinde el hareketini farklı bekliyordum açıkçası o yüzden güldüm önce yani hayal ettim :D
Abartarak 2 kez izledim xD
izlenilesi bi turk flimi..
Bence gayet güzel bir filmdi
Komedi = cem yılmaz
fikri ile giderseniz filme ölüm sahnesinde bile gülmeniz çok normal orda kandırdım kandırdım demesini beklersiniz cem yılmazın
ama film Drama zaten bu kafa ile giderseniz cem yılmaza gülmessiniz şahsen ben bir tek arabadaki o iniversite dalı ile dalga gectiginde güldüm sadece
Filmi çok beğenmedim sadece beğendim konusu güzeldi
Battalın bu sefer oldumu doktor dedigi yerde filmi çözdüm bende hemde böbrek diyede söledim kız arkadaşıma senaryo basit olabilir ama genel anlamda izlenesi bir film
O kadının sürekli Allah razı olsun demesinin altından kadının sırasını ona vererek böbregi ona vermesnin bunun karşılıgında da o kızın kadına bakıcılık yapmasının falan çok güzeldi bence
filmin kahramanlarından birisinin ölmesi de iyidi ama hep mutlu son olayı kötü
birde izleyenler blirler o son sahne Man on fire filminden çalıntı gibime geldi o filmde de denzel antoni ye silah bırakıyordu bitir bu işi kendin diyordu vs vs
filmde özentilikler vardı işte kısacası
he bir gel senlen biraz yürüyüş yapalım belki bir iki çulluk vururuz dedi köpeksiz çulluk avı olmaz oda filmin küçük hatalarından
ıyımıs ya bugun ızledım harbıden gıdılır sıddetle tavsıye edılır
fılm fena deıldı herkesın dusuncesı farklı olabılır bana lazca konusmaları vs vs hos geldı acıkcası guzeldı fılmı senaryoyu cozmek zor deıl okan yalabık cok kolpaydı o kadar.
film bence en iyi türk filmlerinden bir tanesiydi izlenmeli
ejder kapaninin cekimleri daha iyi olanini ve uzun sureni; kabaca boyle
Hayde gidelum hayde Dağa k'arayemişa
Elun nişanlisina Ben nasil deyim hayde
Çiktum çami budadum Endurdum yarisina
Boyle sevdami olur Girsun yerun dibina
K'izilağaç fidani Tepeden budanur mi
İnsan sevduği yardan Bu k'adar utanur mi
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum
Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum
Kazım Koyuncu nun şarkısıdır. Hayde Hayde..
:icon_tup::icon_tup: kopukluklara rağmen oldukça başarılı fakat gişede rekor zor olur.
Şener şen-Çetin tekindor'un oyunculukları, Cem yılmaz'ın Kazım koyuncu'nun türküsünü söylediği bölüm için dahi gidilir..
dün hanımla beraber izledik ve filmi çok beğendim hatta cem yılmazın öldüğü sahnede ister istemez gözüm doldu. 10 defada olsa izlerim bu filmi..