Bu cihazdan almam gerekiyor internetten araştırdım ama bir çok marka var. En iyisi hangisi ? Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Bu cihazdan almam gerekiyor internetten araştırdım ama bir çok marka var. En iyisi hangisi ? Konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
bizde var markasını bilmiyorum ama elcometer olması lazım herhalde turuncu renkde
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Elcometer alimunyum ve metal ölçen bir modeli var 1.700 tl çok tombul yapılı iri bir cihaz ama işin son noktası
Ne icin istiyorsun bunu? Positest DFT Combo en iyilerinden biri.
Hem milimetre olcuyor, hemde micron olarak olcuyor. Celik vede alminyum da okuyabilir. Elcometre ler kadarda hassas vede iyi olcum veriyor.
Neden kullanicaksin sorusuda, eger detailing icin istiyorsan Micron olcumu olmasi sart.
http://www.elcometer.com/internation...0pages/224.htm
http://www.cartersconsumables.co.uk/...ge-p-1271.html
Mevzu budurseni seviyorum google
Orsa yazan fiyata aldanma maalesefki 1700 tl İstanbul/hasanpaşada merkezleri var oradan temin edebilirsin.
Biz bayide yılda 3000-3500 adet gibi bir rakamla araç ekspertizi yapıyoruz birçok markada ürünleri denedik kullandık hatta paramızı çöpede attık diğer makineler yüzünden ama elcometer gerçekten çok iyi bir makina ve makinanın dışında gerçekten iyi bir yardımcı. zaten işin amacı sadece metal üzerindeki kaplamanın sadece kalınlığının ölçülmesi değil cihazın kullanım hızı, pil ömrü, probunun ömrü, kasa sağlamlığı herşey bir arada. yanlışlıkla bizim bi tanesinin üzerinden araç bile geçmesine rağmen sorun olmamıştı. verdiğin paranın hakkını verir.
o kadar yallah lık iş varsa gözlede belli olurcihaza gerek yok
şaka bi yanada siz bilirsiniz bu tip bir cihazdada uygun olanına kaçmamanız uzun vadede kar ettirir. ha bide şu var elcometer in daha uygn fiyatlı alimunyum ölçmeyenleri var 1000 lira civarı ancak yeni nesil bir çok aracın kaput, bagaj, ön çamurlukları alimunyumdan olduğu için işi aksatabilir bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)