Geçmiş olsn istanbullulara..
Konu başlığı da cicişlerin ağzından olmuş..Deprammm :D
Printable View
Geçmiş olsn istanbullulara..
Konu başlığı da cicişlerin ağzından olmuş..Deprammm :D
Biz yemek yerken olmuştu,ben hissetmediğim için balkonda hala ızgara balıklarla ilgileniyorum,peder bey el kol yapıyo napıyosun diye :D
geçmiş olsun herkeze arkadaşlar allah korudu
arabamın yanına inmek için bahane oldu
Uzun zamandır olmuyordu, o yüzden biraz tırstım acıkcası.
Allah hepimizi felaketlerden korusun.
yarına çıkamamak var arkadaşlar herkez hakkını helal etsin hadi
hayırlı olsun konu başlığı düzeltilmiş :D
Öyle bir şey yok korkmayan olmaz :)
Ne kadar vakitsiz değilmi yemek yiyorsun yada oturuyorsun keyifle çay içiyorsun hoooopppppp sallanıyorsun, söyleyecek ne söz kalıyor nede yapacak haraket,ALLAH hepimizi o günün azabından korusun,bize yakınlarımızın cesetlerini aratmasın,bizide arayan olmasın,ALLAH herkeze hayırlı ölüm nasip etsin inşallah.
Oturuyordum kalktım kelimeye şehadet getirdim ve çocuklarıma sarıldım .
Avcılarda 6. kata misafirliğe gitmiştim :) :)
yaşar abi 2 rekatta namaz kılaydın :D
cübbeli yaşar efendiiii :D
Herkeze gecmis olsun allahtan antalyadaydim
pes'te master lig yaparken pc'de S.beyli çıtırdan sallandı ama sorun yok maçı aldım. :D
Gece 5.8 6.3 arasında deprem olacak diye söylentiler yayılmıs, Ahmet Mete Isıkara falan diyormus güya.
Serefsizler isleri gücleri galeyana getirmek.
Seneler önce parkta yatmıstık, böyle bikac mal yüzünden böceklerle uyumustuk :D
allah korusu deprem olursa bina hıc sağlam değil gibi geliyor bana. sağda aynı hızada bina var yaslarız artık :)
inş yarına son mesajı buydu fln diye bi durum olmaz :)
17 agustos depremini yasamis birisi olarak Allah kimseye böyle acilar göstermesin.
Elifnaz Koraş Marmara Denizinde olan 4.4 Şiddetindeki deprem Tüm İstanbul'u 6 saniye boyunca salladı.Ahmet Mete Işıkara'nın yaptığı açıklamaya göre aynı deprem tahmini 5.8 - 6.3 arasında gece saatlerinde tekrarlanacaktır.Tüm halkımızın dikkatli olması rica olunur...
ben bu gece arabada uyurum arkadaş
Serhat Yaman Türk Kızılayı Genel Başkan Başdanımanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara:
"Depremi Çengelköy'deki evimde hissettim. Öncü deprem kavramı çok doğru bir kavram değil. Çünkü böyle olduğu zaman depremin de saatini bilmek ve bildirmek zorundasınız. Korkulacak bir durum yok.
:D
inş... arkası gelmez
meetin mi olsa ne yapsak dışarda olsak evde o korkuyu yaşamayalım Allah korusun..
Geçmiş olsun...Bursa'da bizde hissetmedik.
Bence korkulcak endişe edilcek bisey yok.Yaklasık 2 ay önce Bursa'dada bu derece bir deprem olmustu,buraya konuyu ben acmıstım falan..Duvarlar tavan catırdadı resmen dolap üzerime düşcek sandım o dereceydi ama ne akşamında nede ertesi gün hiçbirsey olmadı...
Zamanında 5-6 şiddetinde bir deprem olmustu adam o panikle korkuyla evdekileri düşünemeyip arkasına bile bakmadan 1.katın camından atlıyor kolunu bacagını kırıyor ama evdekiler sapasaglam cıkıyor...
Kader alınyazısı yani bu...
yıllar sonra çok garip geldi :) yine boğazımda bişeyler düğümlendi..
Allah korusun hepimizi..
Deprem...Coming Soon:rolleyes:
Allah daha byuk depremlerden korusun tuzlada bayagi hissedildi.
hiçbirşey hissetmedim
allah beterinden korusun arkadaşlar.umarım maddi manevi kayıp yoktur... herkesae geçmiş olsun...
geçmiş olsun beyler.
hadi iyi geceler hakkınızı helal edin sizi tanımak güzeldi 2012 yi bile göremicez gibi kısmet :(